Τρόμος στο νοσοκομείο Κορίνθου: Νεαρός μπήκε με μπιτόνι βενζίνης και απειλούσε γιατρούς και ασθενείς

Εικόνες τρόμου επικράτησαν στο νοσοκομείο Κορίνθου, όταν νεαρός άντρας εισέβαλε κρατώντας μπιτόνι βενζίνης και καπνογόνο και απειλούσε γιατρούς και ασθενείς.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, ο άντρας είχε εξεταστεί νωρίτερα από γιατρούς. Επανήλθε στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου και άρχισε να απειλεί τους γιατρούς ότι θα βάλει φωτιά και θα τους κάψει.

Οι πιο ψύχραιμοι γιατροί, νοσηλευτές και ασθενείς, προσπάθησαν να πείσουν τον 25χρονο να αφήσει το μπιτόνι βενζίνης, ωστόσο, ο ίδιος συνέχιζε τις απειλές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, με αποτέλεσμα ο δράστης να αφήσει το μπιτόνι και το καπνογόνο και να τραπεί σε φυγή.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας κ. Χρυσοβαλάντης Μέλλος ανέφερε ότι ο άντρας προκάλεσε μεγάλη φασαρία, καθώς υπήρχε πολύς κόσμος στα επείγοντα. Μάλιστα, όπως δήλωσε, χωρίς τη βοήθεια των υπολοίπων ασθενών, που επίσης δέχθηκαν απειλές, δεν θα μπορούσε να σωθεί η κατάσταση. Μάλιστα, σημείωσε ότι ο κίνδυνος να υπάρξουν τραγικές εικόνες ήταν τεράστιος.

Παράλληλα, ο κ. Μέλλος αναφέρθηκε στο περιστατικό, αλλά και στα προβλήματα υποστελέχωσης και εξαντλητικών εφημεριών. Ως εκ τούτου, υπάρχει αναμονή, με αποτέλεσμα πολλοί ασθενείς να χάνουν την υπομονή τους και να προκαλούν εντάσεις. «Δουλεύουμε σε συνθήκες αντίξοες», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι το καλοκαίρι «βγήκε» στις πλάτες συγκεκριμένων γιατρών.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση