ΜΑΖΟΙ σε ένα υγιή προεκλογικό αγώνα | Μακριά από αυτούς που τον δηλητηριάζουν

Κατά τη χθεσινή μέρα διαβάσαμε με απογοήτευση δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας “ΑΙΧΜΗ” το οποίο αναρτήθηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο “τώρα και καταδικασθέντες σε συνδυασμούς υποψηφίων δημάρχων” και φωτογραφία του υποψηφίου Δημάρχου κου Διαμαντόπουλου”.


Σημειώνουμε τα παρακάτω :


Με βάση το δικαστικό σύστημα στη χώρα μας κάθε κατηγορούμενος για οποιαδήποτε πράξη έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση και μέχρι την αμετάκλητη ολοκλήρωση της υπόθεσης δε θεωρείται καταδικασμένος.

Συνεπώς θεωρούμε απαράδεκτη και κακόβουλη την ενέργεια της εφημερίδας την οποία καλούμε ως συνδυασμός να ζητήσει συγγνώμη επιφυλασσόμενοι παντός είδους νόμιμου δικαιώματός μας.


Εφόσον ήθελε να προσφέρει η “ΑΙΧΜΗ” αντικειμενική ενημέρωση και δεν είχε άλλο σκοπό θα έπρεπε να αναδείξει κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Κάποιες αφορούν και κορυφαία στελέχη της δημοτικής αρχής. Ο σκοπός της ωστόσο είναι
προφανής.


Εμείς δεσμευόμαστε ότι δε θα ακολουθήσουμε στον κατήφορο κανένα,
ταυτόχρονα όμως δε θα επιτρέψουμε και σε κανένα να σπιλώνει το συνδυασμό μας ο
οποίος αποτελείται σε πολύ μεγάλο ποσοστό από νέους ανθρώπους, οικογενειάρχες
που απλά θέλουν ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους.


Ας μείνουμε σταθερά προσηλωμένοι σε ένα υγιή προεκλογικό αγώνα που θα ακουστούν προτάσεις και θέσεις που αφορούν στον τόπο μας δίχως ενέργειες που δηλητηριάζουν το δημόσιο διάλογο και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη.

Αφήστε μια απάντηση