Νέα “πεντάδα” με τον συνδυασμό του Κώστα Λύρου

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Κωνσταντίνος Βαλτογιάννης από Μάστρο.

Σε δήλωση του ο Κωνσταντίνος Βαλτογιάννης ανέφερε:

«Με αίσθημα ευθύνης δηλώνω την υποψηφιότητά μου με το Δήμαρχο, Κώστα Λύρο επιδιώκοντας να συμβάλλω ουσιαστικά στην ανάπτυξη της Μάστρου.

Το πάθος για την αναγέννηση του δήμου και το κοινό όραμα μου με τον Κώστα Λύρο με ώθησαν να αποδεχτώ την τιμητική του πρόταση και να συστρατευτώ στην δημοτική ομάδα «Δημιουργική Ανατροπή» Με την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας, θα μου δώσετε την ευκαιρία να εργαστώ με αφοσίωση για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας»


Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Ηλίας Ζαρκαδούλας, τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Αιτωλικού.

Σε δήλωση του ο Ηλίας Ζαρκαδούλας ανέφερε:

«Έχοντας ήδη υπηρετήσει την κοινωνία μας από τη θέση του συμβούλου στο τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Αιτωλικού, ως κάτοικος του όμορφου νησιού μας και δημότης του Δήμου της Ιερής Πόλης έχω έντονο ενδιαφέρον για την εξέλιξη και την πρόοδο του τόπου.

Κατά την διάρκεια της θητείας του Κώστα Λύρου βεβαιώθηκα πλήρως για το όραμα, τις προθέσεις και τις ικανότητες του Δημάρχου τον όποιο και στήριξα από την πρώτη στιγμή. Για το λόγο αυτό αποφάσισα στις επερχόμενες εκλογές να είμαι εκ νέου υποψήφιος στο πλευρό του Κώστα Λύρου και να συμβάλω ενεργά στην ευόδωση των προσπαθειών του για έναν δήμο βιώσιμο και λειτουργικό που μπορεί να υποστηρίξει και να δώσει ευκαιρίες στους δημότες».


Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Στέφανος Γιαννιώτης, ιδιωτικός υπάλληλος από Σταμνά.

Σε δήλωση του ο Στέφανος Γιαννιώτης ανέφερε:

«Η λύση των προβλημάτων του τόπου μας έρχεται με κοινές σκέψεις και θέληση για διάλογο και δράση καθώς και με συμμετοχή στα κοινά.

Για τους λόγους αυτούς, αποδέχτηκα την πρόταση του Κώστα Λύρου να είμαι υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου και είμαι έτοιμος από τη δική μου πλευρά, να συμβάλω με όλες τις δυνάμεις μου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής του δημότη της Σταμνάς.

Συμμετέχω στην «Δημιουργική Ανατροπή» γιατί είναι η δημοτική παράταξη που έχει πρόγραμμα και θέληση να βρεθούν κοινές λύσεις για το καλό του τόπου μας».


Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Χρήστος Απ. Τσιρώνης, αγρότης από τη Μαγούλα.

Σε δήλωση του ο Χρήστος Τσιρώνης ανέφερε:

«Ως άνθρωπος του μόχθου και της παραγωγής, γέννημα θρέμμα Οινιαδίτης, όπου ζω και δραστηριοποιούμαι έχω έντονο ενδιαφέρον για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.

Ο Κώστας Λύρος ένας άνθρωπος μεθοδικός, υπεύθυνος και με αστείρευτη εργατικότητα προσπαθεί να βγάλει το δήμο μας από το τέλμα και να προσδώσει νέες προοπτικές για την ανάπτυξη της περιοχής. Για το λόγο αυτό, έχοντας πίστη στο όραμα και τις ικανότητες του, συντάσσομαι μαζί του σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και στις επερχόμενες εκλογές θα είμαι ξανά υποψήφιος με την «Δημιουργική Ανατροπή»».


Υποψήφιος θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Κωνσταντίνος Γ. Παραμπατης, αγρότης από το Νεοχώρι, με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε:

«Στις 8 Οκτωβρίου, που θα διεξαχθούν οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2023, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον Συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» του Δημάρχου Κώστα Λύρου μετά και την ενθάρρυνση και τη στήριξή συγγενών και φίλων σε αυτή μου την επιλογή.
Η υποψηφιότητά μου διακατέχεται από διάθεση για προσφορά στο Νεοχώρι και θεωρώ ότι αποτελεί εφαλτήριο για την δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης.

Δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις και να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Αφήστε μια απάντηση