Σπύρος Σκιαδαρέσης: δεν έχουμε την πολυτέλεια να θρηνησουμε άλλες ανθρώπινες ζωές

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Ελλάδα, Σπύρος Σκιαδαρέσης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την αντιμετωπίσει των πυρκαγιών.

Δείτε την ανακοίνωση του:

“Για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες ενός σκηνικού αποκάλυψης, σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Η κρατική μηχανή βρίσκεται σε παράλυση και το μόνο που αντικρίζει κάνεις είναι εικόνες βιβλικής καταστροφής με νοσοκομεία να εκκενώνονται την ώρα που τα πύρινα μέτωπα μαίνονται ανεξέλεγκτα.

Μέσα σε όλα αυτά η κυβέρνηση και το επιτελικό χάος που έχει επιφέρει, κρύβεται προκειμένου να γλυτώσει από την αποδοκιμασία της κοινωνίας. Μπροστά σε αυτή την πρωτόγνωρη κρατική απάθεια καλούμε κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη να σπεύσει σε κάθε μορφή ανακούφισης των συμπολιτών μας που αυτή τη στιγμή το έχουν ανάγκη.

Σε ότι μας αφορά θα παλέψουμε για μια Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση που θα διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για την πρόληψη και την αντιμετώπιση παρόμοιων φαινομένων. Μια Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση που με τα κατάλληλα εργαλεία στα χέρια της δεν θα καταντά επαίτης του κεντρικού κράτους. Ώστε να μην βρίσκεται ξανά και ξανά ενώπιον παρόμοιων εικόνων που προσβάλλουν βαθύτατα τη Δημοκρατία, τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Μετά τους δύο πιλότους, το ναυάγιο της Πύλου, τον θάνατο του άτυχου φίλου της ΑΕΚ και τους μετανάστες στο δάσος της Δαδιας, δεν έχουμε την πολυτέλεια να θρηνησουμε άλλες ανθρώπινες ζωές.

Φτάνει πια”!

Αφήστε μια απάντηση