Σκηνές απείρου κάλλους με Ιερέα και ενορίτισσα – Τον χαστούκισε γιατί δεν πήρε θέση για τις… τσιπαρισμένες ταυτότητες

Απίστευτο σκηνικό στην Εύβοια, με γυναίκα που χαστούκισε ιερέα, γιατί εκείνος δεν πήρε θέση για τις… τσιπαρισμένες ταυτότητες.

Ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στα Ψαχνά Ευβοίας μεταξύ μιας 45χρονης και ενός 66χρονου ιερέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekklisiaonline.gr, η 45χρονη η οποία ανήκει στην ενορία του 66χρονου κληρικού είχε μια έντονη αντιπαράθεση μαζί του σήμερα το πρωί του Σαββάτου 26 Αυγούστου 2023 έξω από την Εκκλησία που λειτουργεί ο ίδιος εδώ και 12 χρόνια.

Τι έγινε μεταξύ ιερέα και ενορίτισσας

Όπως αναφέρει ο ιερέας, όλα ξεκίνησαν μόλις η γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών ζήτησε το λόγο από τον ιερέα γιατί δεν πήρε θέση στο κήρυγμά του για το ζήτημα με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες.

Ο κληρικός με ηρεμία της απάντησε πως αυτό δεν είναι ζήτημα πνευματικό, δεν αφορά την Εκκλησία και ίσως θα πρέπει να αναζητήσει απαντήσεις από πιο αρμόδιους.

Τότε η γυναίκα εξοργίστηκε, άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον ιερέα με χαρακτηρισμούς όπως «προδότη, πουλημένε, νεοταξίτη», λέγοντας πως είδε στο διαδίκτυο γέροντα από το Άγιο Όρος να φωνάζει να μην πάρουν τις ταυτότητες.

Ο 66χρονος κληρικός της απάντησε να μην πιστεύει ότι βλέπει στο διαδίκτυο και τότε εκείνη ξέσπασε και έφτασε μέχρι και στο σημείο να τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο.

Στη συνέχεια σύμφωνα με το iefimerida.gr, ήρθε ο σύζυγος της κυρίας, ο οποίος κάνει και διακονήματα στον Ναό και το περιστατικό έληξε.

Αφήστε μια απάντηση