Νέα “πεντάδα” ανακοίνωσε ο Κώστας Λύρος

Υποψήφιος θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γιώργος Κάλπης, ελεύθερος επαγγελματίας από το Λεσίνι, με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε:

« Συγχωριανοί μου, 
Στις επερχόμενες εκλογές στις 8 του Οκτώβρη έχουμε την επιλογή ο Δήμος μας να συνεχίσει στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου. 
Ο Δήμαρχος Κώστας Λυρος έχει την εμπειρία και τις ικανότητες ώστε να συνεχίσει το επιτυχημένο και πολυεπίπεδο έργο του στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. 

Συντάσσομαι στον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα του. 
Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στην Τοπική Κοινότητα Λεσινίου με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή». 
Έχοντας διατελέσει Πρόεδρος της 
Τ.Κ. Λεσινίου την περίοδο 2006-2010 αναλογίζομαι τις ανάγκες του χωριού μας και γνωρίζω τον τρόπο να αγωνίζομαι καθημερινά διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο.

Το μεγάλο ζητούμενο είναι η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους και δυνατούς στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Λύρου, με ελπίδα και προοπτική για τον Τόπο μας.» 


Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γεώργιος Θ. Κανούρης, συνταξιούχος οικοδόμος από Αγριλιά.

Σε δήλωση του ο κ.Κανούρης ανέφερε:

«Χρειάζονται δυναμικές πρωτοβουλίες με στόχο την ανάπτυξη, την
αναβάθμιση, την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του δήμου μας, τη δημιουργία ενός δήμου πιο σύγχρονου, πιο φιλικού στους δημότες, ένα δήμο με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή.

Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και πλέον δεν χωράνε πειραματισμοί, για αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον Κώστα Λύρο, έναν άνθρωπο που έφερε αλλαγή και νέα ορμή στο Δήμο μας!

Σας καλώ να στηρίξετε συνδυασμό μας, την «Δημιουργική Ανατροπή» για να εργαστούμε όλοι μαζί για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε ο Δήμαρχός μας, για ένα δήμο σύγχρονο, ένα δήμο με γερές βάσεις!»


Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Ευστράτιος Κουτσοθόδωρος, αγρότης από Μάστρου.

Σε δήλωση του ο κ.Κουτσοθόδωρος ανέφερε:

«Σας κάνω γνωστή την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου με τον Κώστα Λύρο και την «Δημιουργική Ανατροπή».

Έναν συνδυασμό που αφουγκράζεται την κοινωνία, έχει όραμα , σχέδιο και αποφασιστικότητα .

Νιώθω ότι είμαι έτοιμος και με την εμπειρία μου να συμβάλλω και εγώ ώστε ο ευλογημένος και έφορος τόπος να πρωταγωνιστήσει πέραν των άλλων και στον πρωτογενή τομέα»


Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Λάμπρος Πολίτης, ελεύθερος επαγγελματίας από Χρυσοβέργι.

Σε δήλωση του ο κ.Πολίτης ανέφερε:

« Αποφάσισα να συνταχθώ και εγώ στο πλευρό του Κώστα Λύρου και στη « Δημιουργική Ανατροπή». Διέκρινα στο Δήμαρχο το όραμά του για το Δήμο μας, και αναγνώρισα την προσπάθειά του για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.

Έχοντας μεγαλώσει στο Χρυσοβέργι γνωρίζω καλά τις ανάγκες και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις να πάει ο τόπος μας μπροστά.

Αγαπητοί συμπολίτες, ζητώ την στήριξη σας θεωρώντας πως έχω την ικανότητα και κυρίως την διάθεση να προσφέρω»


Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Κοντομήτσος Παναγιώτης, αγρότης από Σταμνά.

Σε δήλωση του ο Κοντομήτσος Παναγιώτης ανέφερε:

«Ονομάζομαι Κοντομήτσος Παναγιώτης του Φώτη και της Μαρίας Κούρου, είμαι επαγγελματίας αγρότης, 21 ετών και κατέρχομαι στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος στην Τ.Κ. Σταμνάς στο πλευρό του δημάρχου κ. Κώστα Λύρου προκειμένου να υλοποιήσει το εκσυγχρονιστικό του πρόγραμμα για το δήμο μας και ιδιαίτερα την περιοχή μου, καθώς εκτός από την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς Αγία Αγάθη που ήταν ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και υλοποιήθηκε επί των ημερών του, αναμένουμε την ασφαλτόστρωση των αγροτικών δρόμων καθώς επίσης και μια σειρά από επιπλέον έργα που θα δώσουν πνοή στον τόπο μας και θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα μας.

Είμαι πεπεισμένος πως η αστάθεια στις δημοτικές αρχές κατά το παρελθόν και η συνεχή εναλλαγή δημάρχων συνέβαλαν τα μέγιστα στην διόγκωση πολλών προβλημάτων του δήμου.

Στις 8 Οκτωβρίου κρίνουμε, συγκρίνουμε και πάμε να ψηφίσουμε για τον τόπο μας, για την γενιά μας. Ευχαριστώ πολύ τον δήμαρχο για την τιμητική του πρόταση.

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Αφήστε μια απάντηση