Ο Κώστας Λύτρας υποψήφιος με τον συνδυασμό του Σπύρου Διαμαντόπουλου

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας #ΜΑΖΟΙ τον κ. Κώστα Γερ. Λύτρα από το Νεοχωρι.

Ο Κωστας είναι τελειόφοιτος του ΓΕΛ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ. Υπήρξε 12 χρόνια ελεύθερος επαγγελματίας (2003-2015) ενώ απο το 2016 έως και σήμερα είναι ιδιωτικός υπάλληλος.

Η πολυσχιδής προσωπικότητα του τον «ανάγκασε» να ασχοληθεί ενεργά και να ασχολείται ακόμη, με διάφορους τομείς της κοινωνικής, αθλητικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου μας.

Συγκεκριμένα από το 2005 έως σήμερα είναι Γενικος Γραμματέας του ΟΜΗΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ενώ υπήρξε ερασιτέχνης αθλητής μπάσκετ και διοικητικός παράγοντας της ομάδας από το 2001 έως 2005.

Επίσης έχει διατελέσει Γενικος Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου ΝΈΩΝ Οινιαδων.

Υπήρξε εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ αιτ/νιας έχοντας την ιδιότητα του ειδικού γραμματέα του ΔΣ και μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ διοργάνωσης πρωταθληματων.

Η αγάπη του για τον τόπο τον οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά και να προσπαθήσει έμπρακτα να προσφέρει ανιδιοτελώς στην αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις και οι χώροι γενικά άθλησης και ψυχαγωγίας για τη νεολαία μας και τους δημότες συνολικά ανεξάρτητου ηλικίας αλλά και η αναπτυξιακη προοπτική του τόπου που περνάει μέσα από θεσμικές αλλαγές που έχει ανάγκη ο Δήμος μας όπως πχ το σχέδιο πόλης, οικισμών κτλ που θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα όπως τον μεγαλύτερο ποταμό της χώρας μας, τον πανέμορφο Αχελωο, αφού υπάρξει η οριοθέτηση της κοίτης του, αποτελούν στοιχεία τα οποία όλοι μας θελουμε να δουλέψουμε και να αναδείξουμε σχεδιάζοντας το μέλλον με προοπτική και ρεαλιστικό πλάνο.

Κώστα μου, σ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου και σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

#ΜΑΖΟΙ να αλλάξουμε το δήμο μας.

Αφήστε μια απάντηση