Βγήκε στο μπαλκόνι να διαμαρτυρηθεί για τη φασαρία σε γλέντι και έπεσε στο κενό…

Άσχημη εξέλιξη είχε ο χθεσινοβραδινός καβγάς μεταξύ δυο οικογενειών που διαμένουν σε διαφορετικούς ορόφους σε τριώροφη πολυκατοικία στα Ταμπάκικα της Λάρισας, όπου τραυματίστηκε σοβαρά 63χρονος πέφτοντας από τον 3ο όροφο.

  • Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφει η σημερινή «Ελευθερία» και αναδημοσιεύει το onlarissa, στην εν λόγω πολυκατοικία διαμένει οικογένεια που είχε γλέντι για τα βαφτίσια ενός παιδιού ή εγγονού της. Στον 3ο όροφο διέμενε ο 63χρονος Λαρισαίος με τη σύζυγό του, οι οποίοι, προφανώς, ενοχλούνταν από το γλέντι, που συνεχιζόταν ως και μετά τις 11 περίπου το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες ανθρώπων της γειτονιάς, αρχικά παρακάλεσαν να χαμηλώσουν τη μουσική και γενικότερα να περιορίσουν τη φασαρία, χωρίς να τα καταφέρουν.

Τότε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο 63χρονος φέρεται να επιχείρησε να ρίξει κάποιο αντικείμενο από το μπαλκόνι του στο μπαλκόνι του κάτω ορόφου, αλλά για άγνωστους λόγους, ίσως παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του, βρέθηκε στο κενό και προσγειώθηκε στο παρμπρίζ του ΙΧ αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας. Η πρόσκρουση ήταν βίαιη και ο τραυματισμός του βαρύτατος.

  • Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο τον απεγκλώβισαν με δυσκολία μέσα από τα σπασμένα τζάμια, ενώ το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που κατέφθασε λίγο αργότερα, τον μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Αφήστε μια απάντηση