Τέσσερις νέοι υποψήφιοι για τον συνδυασμό του Κώστα Λύρου

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Σωτήρης Δ. Μπούρος, συνταξιούχος αυτοκινητιστής από Σταμνά.

Σε δήλωση του ο κ.Μπούρος ανέφερε:

«Με αίσθημα ευθύνης και με βαθιά γνώση των αναγκών και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου δηλώνω παρών στο κάλεσμα του δημάρχου Κώστα Λύρου για τη συνέχεια της επιτυχημένης προσπάθειας του για ένα δήμο πιο ισχυρό πιο ανθρώπινο πιο ευαίσθητο στον πολιτισμό, στο περιβάλλον, στην ιστορία μας.

Ζητώ την υποστήριξή σας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή», γιατί μπορώ και θέλω να συνεισφέρω στο τόπο μου»


Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Παρασκευή Σερακιώτη.

Σε δήλωση της η Παρασκευή Σερακιώτη ανέφερε:

«Γέννημα Θρέμμα Οινιαδίτισα, από μικρή είχα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κοινά και την πορεία του τόπου μας. Φυσικά την τελευταία δεκαετία ήμουν απογοητευμένη λόγω της εγκατάλειψης και της υποβάθμισης των υποδομών στο δημοτικό μας διαμέρισμα γεγονός που με προβλημάτισε και με παρακίνησε να ασχοληθώ ενεργότερα με τα κοινά.

Κατά την διάρκεια της θητείας του Κώστα Λύρου όμως είδα πως είχα να κάνω με έναν άνθρωπο απλό, αληθινό και ακέραιο, στον όποιο πάντα βρίσκαμε ανταπόκριση για ζητήματα που αφορούσαν τον τόπο μας αλλά και περίσσιο ενδιαφέρον να δώσει άμεσες λύσεις. Με τις παρεμβάσεις που πραγματοποίησε στην οδοποιία, τον ηλεκτροφωτισμό και την καθαριότητα είδα την καθημερινότητα να αλλάζει και έτσι αντιλήφθηκα ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο για το δήμο μας.

Για το λόγο αυτό, έχοντας πίστη στο όραμα και τις αρχές του Κώστα Λύρου, αποδέχτηκα την πρόταση του να συνεισφέρω και εγώ στην προσπάθεια του για την ανάταση του δήμου και θα είμαι υποψήφια στο πλευρό του στις επερχόμενες εκλογές».


Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Ιωάννα Τριανταφύλλου Μπαλωμένου από Μάστρο.

Σε δήλωση της η κα Μπαλωμένου ανέφερε:

«Αποφάσισα να συνταχθώ στον αγώνα του νυν δημάρχου λόγω της εκτίμησης και συμπάθειας που τρέφω για τον ίδιο, του απτού έργου αναμόρφωσης και βελτίωσης του δήμου μας μέσα σε μια δύσκολη εποχή και της βαθιάς πεποίθησής μου ότι μπορεί να συνεχίσει την επιτυχημένη προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου δήμου, που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Ευχαριστώ τον Κώστα Λύρο για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση στο πρόσωπό μου. Θα την τιμήσω με όλες μου τις δυνάμεις.


Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Κώστας Δ. Γκασούκας από την Κατοχή.

Σε δήλωση του ο Κώστας Γκασούκας ανέφερε:

«Ο Κώστας Λύρος μέσω του ειλικρινή και έντιμου αγώνα του με παρακίνησε να κατέλθω και εγώ στην μάχη των επερχόμενων εκλογών προκειμένου να συμβάλλω στην μεγάλη του προσπάθεια για την ανάταση και την πρόοδο του Δήμου μας.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο απλό, μεθοδικό και εργατικό με τον οποίο έχουμε άριστες σχέσεις και συνεργασία. Είναι ο τύπος εκείνου του ηγέτη που προτίθεται να αναλάβει την ευθύνη και να υποστηρίξει τους δημότες. Είναι ο άνθρωπος που θα βάλει πρώτα το κοινό καλό και υστέρα το ατομικό. Διαθέτει δηλαδή τα στοιχεία εκείνα που τον καθιστούν κατάλληλο να μας οδηγήσει στην αλλαγή.

Για το λόγο αυτό, θα είμαι δίπλα στον Κώστα Λύρο και με τη στήριξη σας θα είμαι αρωγός στην ευόδωση του κοινού μας σκοπού».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Αφήστε μια απάντηση