Δέκα νέοι υποψήφιοι για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Κώστα Λύρου

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Άννα Μαρία Μουρελάτου ιδιωτική υπάλληλος από το Μεσολόγγι.

Σε δήλωση της η Άννα Μαρία Μουρελάτου ανέφερε:

«Το Μεσολόγγι μας, ο δήμος μας και η ευρύτερη περιοχή μετά από χρόνια στασιμότητας ήρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα. Η προσπάθεια για τη μεγάλη αυτή αλλαγή ξεκίνησε το 2019 μόλις στην διοίκηση του δήμου ανήλθε ο Κώστας Λύρος ένας άνθρωπος συνεπής, υπεύθυνος και ικανός τον οποίο έχω τη χαρά να γνωρίζω προσωπικά εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Κώστας Λύρος είναι για τα δύσκολα! Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν δειλιάζει και δεν αποθαρρύνεται από τις προκλήσεις, αντιθέτως πεισμώνει, εργάζεται και καταβάλει κάθε δύναμη για να κάνει τη διαφορά! Είναι ο άνθρωπος εκείνος που θα βρει τη λύση σε κάθε πρόβλημα ακόμη και αν χρειαστεί να κινήσει γη και ουρανό!

Για το λόγο αυτό και έχοντας δει εμπράκτως την διάθεση και τις δράσεις του για το δήμο μας κατά την πρώτη του θητεία δηλώνω δημοσιά την υποστήριξη μου στο πρόσωπο του Κώστα Λύρου και αποδέχομαι την πρόταση του για συμπόρευση και συνεργασία στις επερχόμενες εκλογές.

Με την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας, έχω και εγώ την ευκαιρία να συμβάλω στο μεγάλο αυτό αγώνα και να είμαι ενεργό μέλος της ομάδας που θα γράψει την επόμενη σελίδα στην ιστορία του Μεσολογγίου».


Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γεώργιος Κούστας από τον Άγιο Γεώργιο.

Σε δήλωση του ο Γεώργιος Κούστας ανέφερε:

«Με πίστη στο χαρακτήρα, το ήθος και τις ικανότητες του Κώστα Λύρου αποδέχομαι την πρόταση του για συμπόρευση στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Κώστας Λύρος διαχρονικά ακέραιος, απλός και προσιτός μπορεί να μπει στη θέση του καθενός από εμάς, να αντιληφθεί τα προβλήματα της καθημερινότητας, να εργαστεί και δώσει πρακτικές λύσεις.

Τάσσομαι σταθερά στο πλευρό του για να καταφέρει να υλοποιήσει την δέσμευση της ολοκλήρωσης του δύσκολου έργου που ανέλαβε και το οποίο θα διαμορφώσει το Δήμο του αύριο».


Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Γεωργία – Νίκη Κολοβού από το Κουδούνι.

Σε δήλωση της η Γεωργία – Νίκη Κολοβού ανέφερε:

«Ως κάτοικος Σταμνάς, μεγαλωμένη στο Κουδούνι και αγρότισσα έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στα όρια του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, στον τόπο τον οποίο αγαπώ, σέβομαι και δραστηριοποιούμαι.

Η ενασχόληση μου με τον πρωτογενή τομέα με έμαθε από νεαρή ηλικία ότι δεν υπάρχει εύκολη ανάβαση, τυχαία γεγονότα και διευκολύνσεις αλλά αντίθετα με έπεισε απόλυτα ότι ο δρόμος προς την πρόοδο και την ευημερία μιας οικογένειας, μιας επιχείρησης και μιας κοινωνίας είναι ένας δρόμος δύσκολος και ανηφορικός με πολλές ώρες εργασίας, κόπους και θυσίες.

Ο Κώστας Λύρος ένας άνθρωπος απλός, συνετός και προσιτός, έχει την ίδια οπτική και είναι υπέρμαχος της σκληρής και αποδοτικής εργασίας προς εξυπηρέτηση του κοινού καλού. Ήδη κατά την πρώτη του θητεία απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και ότι με υπομονή και μεθοδικότητα, με πολλά μικρά βήματα μπορεί να διαμορφωθεί ένα μεγάλο και ανατρεπτικό αποτέλεσμα.

Έτσι με πίστη στο όραμα και τις ικανότητες του Κώστα Λύρου, αποδέχτηκα την πρόταση του για συμπόρευση και συνεργασία και αναλαμβάνω στο πλάι του την πρωτοβουλία να είμαι και εγώ συνδιαμορφώτρια στο παρόν και το μέλλον του τόπου μας».


Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Δημήτρης Φούντας, ελεύθερος επαγγελματίας και διατελέσας 
 Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αιτωλικού.

Σε δήλωσή του ο κ. Φούντας ανέφερε:

« Με το Δήμαρχο Κώστα Λύρο  γνωρίζομαι από παλιά και μας συνδέουν πολλά.
Αποδέχθηκα την πρόταση του να είμαι υποψήφιος μαζί του διότι πιστεύω στην ακεραιότητα του χαρακτήρα του και στο ότι στη σύντομη θητεία του έχει ξεκινήσει σημαντικό έργο ουσίας .
 
Με τη στήριξή σας και κατά συνέπεια την ψήφο σας, θα μου δοθεί η ευκαιρία να προσπαθήσω για το καλό του τόπου μας».


Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Σπυριδούλα Ντάνου , ελεύθερος επαγγελματίας από το Νεοχώρι.

Σε δήλωσή της η κα. Ντάνου ανέφερε:

« Τα τελευταία 4 χρόνια είμαι δίπλα στο πλευρό του δημάρχου μας Κώστα Λυρου ως συνεργάτης θέλοντας έτσι να μπορώ να είμαι κοντά στα προβλήματα του τόπου και ακόμα πιο κοντά στις λύσεις τους !
Βλέποντας τον προσωπικό του αγώνα αλλά και των συνεργατών του ,δεν μπορώ να απέχω.
Ο δήμος μας έχει όλα τα φόντα και πλέον έχει γίνει η προεργασία για να υλοποιηθούν όλα οσα χρειαζονται για να τον αναδείξουμε.
Γι αυτούς τους λογούς, θεωρώ πως είναι χρέος του κάθε έναν από εμάς να αγωνιστούμε όχι για να είμαστε νικητές αλλά για να βγει νικητής ο δήμος μας .
Ως εκ τούτου θα συμπορευτώ και σε αυτές τις εκλογές στο πλευρό του δημάρχου Κώστα Λυρου .»


Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και ο Ανδρέας Γ. Κότσαλος έμπειρος αυτοδιοικητικός Αντιδήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου , από τα Πλατάνια Οινιαδών.

Σε δήλωσή του ο κ.Κότσαλος ανέφερε:

«Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισα και πάλι να δώσω το «παρών».

Έχοντας την εμπειρία της αυτοδιοίκησης, μιας και την «υπηρέτησα» από θέση ευθύνης, πήρα την απόφαση να συμμετάσχω στο συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή».

Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω το Δήμαρχο για την τιμητική πρόταση να είμαι υποψήφιος και δηλώνω αποφασισμένος να εργαστώ μαζί με τον Κώστα Λύρο, να αναμετρηθούμε με τα προβλήματα και να δουλέψουμε με γνώμονα το καλό του δήμου μας.

Γιατί μόνο όλοι μαζί θα πάμε μπροστά, θα αλλάξουμε το Δήμο μας»


Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γιώργος Κ. Μαχαλιώτης, αγρότης από Κατοχή.

Σε δήλωσή του ο κ. Μαχαλιώτης ανέφερε:

«Για να τονώσουμε την περιφέρεια του δήμου μας και να την επανατοποθετήσουμε στη θέση που της αξίζει, δίνοντας συγχρόνως νέα αναπτυξιακή πνοή που θα τονώσει το βιοτικό και κοινωοικονομικο επίπεδο των δημοτών μας θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε όλοι και κυρίως οι νέοι.

Το ότι ο Κώστας Λύρος είναι ένας τίμιος και καθαρός άνθρωπος με πλήρη γνώση των προβλημάτων του τόπου και με καθαρή και ειλικρινή πρόθεση να αγωνιστεί για το καλό όλου του Δήμου με ώθησαν να συμπορευτώ μαζί του.

Όλοι όσοι αγαπούν την Κατοχή έχουν θέση στην προσπάθειά μας και ζητώ να στηρίξετε την προσπάθειά μας
Σε αυτό τον αγώνα σας χρειαζόμαστε όλους !»


Υποψήφιος θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Σολωμός Παναγιώτης, αγρότης από το Λεσίνι, με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε:

«Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές αποφάσισα να συνταχθώ στο πλευρό του Δημάρχου και να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή». Ο Κώστας Λύρος είναι ένας άνθρωπος, που έχει αποδείξει στη διάρκεια της θητείας του, την εργατικότητα αλλά και το σθένος να κάνει πράξη όσα χρειάζονται για να αποκτήσει το Λεσίνι και ο Δήμος μας αυτό που του αξίζει!
Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος, σήμερα περισσότερο από ποτέ πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε ριζικά τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.
Ζητώ τη στήριξη σας γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ να συμβάλω σε αυτήν την κατεύθυνση».


Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γρηγόρης Κ. Κουσαρίδας, αγρότης από Σταμνά.

Σε δήλωση του ο κ. Κουσαρίδας ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, επιλέγοντας να στελεχώσω κι εγώ τον συνδυασμό του «Δημιουργική Ανατροπή» στον οποίο θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να εκπληρώσουμε τον κοινό μας στόχο για έναν Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό και κοντά στον πολίτη.
Με γνωρίζετε, γνωρίζετε την διαδρομή μου, έτσι θα πορευτώ και στα κοινά.
Μαζί ενωμένοι προχωράμε μπροστά για την πρόοδο του Δήμου μας!»


Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Παναγιώτα Κ. Μεταξούλη από την Κατοχή.

Σε δήλωση της η Μεταξούλη ανέφερε:

«Τα κοινά ήταν πάντα για μένα ένα θέμα ισχυρού ενδιαφέροντος, οι προοπτικές και οι δυνατότητες του τόπου μας υπήρξαν πάντα αφορμή για σκέψη και έκφραση ιδεών ενώ ο φυσικός και πολιτιστικός μας πλούτος πηγή έμπνευσης. Ο Κώστας Λύρος και η «Δημιουργική Ανατροπή» είναι ένας συνδυασμός που ήρθε να κάνει την αλλαγή και να διαμορφώσει το Δήμο του αύριο.

Για το λόγο αυτό θέλοντας να προσφέρω τάχθηκα και εγώ στις τάξεις της «Δημιουργικής Ανατροπής» αποδεχόμενη με μεγάλη χαρά την πρόταση του Κώστα Λύρου για συμπόρευση και συνδημιουργία ακολουθώντας τις επιταγές του οράματος του Δημάρχου για τον τόπου που ζούμε και αγαπάμε».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Αφήστε μια απάντηση