Δεν θα είναι υποψήφιος ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

με γνώμονα πάντα την ανιδιοτελή εργασία και προσφορά για την επίλυση των προβλημάτων που απασχόλησαν και απασχολούν τον τόπο μας, για 17 χρόνια στάθηκα πάντα δίπλα σας δίνοντας -από όποια θέση εσείς επιλέξατε- τον αγώνα μου. Ο αγώνας αυτός ήταν αδιάκοπος και συνεχής είτε ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου είτε από όποια θέση ευθύνης κατείχα ως αιρετός του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου. Με τιμήσατε και σας τίμησα, αναπτύσσοντας μεταξύ μας σχέσεις σεβασμού και συνεργασίας.


Πετύχαμε πολλά και ανοίξαμε τον δρόμο για ακόμα περισσότερα. Εξαντλώντας και πολλές φορές ξεπερνώντας τις δυνατότητες που περιλάμβαναν κάθε φορά οι αρμοδιότητές μου, πιστεύω πως ανταποκρίθηκα με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια τόσο στα καθήκοντά μου όσο και στη δική σας εμπιστοσύνη.


Επειδή όλα αυτά τα χρόνια πολιτεύτηκα πάντα με ξεκάθαρη θέση και μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας, θέλω εν όψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, να σας γνωστοποιήσω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος σε κάποιον από τους δημοτικούς συνδυασμούς. Σημειώνω βέβαια εδώ ότι για να είσαι χρήσιμος στον τόπο σου δεν είναι απαραίτητο να είσαι υποψήφιος ή αιρετός. Η αγάπη μου για τον τόπο που ζώ είναι αδιαπραγμάτευτη και πέρα από κάθε αξίωμα.


Εύχομαι ειλικρινά η Δημοτική Αρχή που θα προκύψει μετά την εκλογική διαδικασία να διαχειριστεί με τρόπο σωστό και αποτελεσματικό την δυναμική του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου σε κάθε επίπεδο.

Συνιστώ δε, σε όλους σύνεση και αποφυγή καταστάσεων που πιθανόν να «δηλητηριάσουν» τον τόπο αλλά και τις μεταξύ μας ανθρώπινες σχέσεις. Ας προτάξουμε το συνολικό καλό και όχι το ατομικό καθώς, μόνο έτσι εκτιμώ, ότι θα μπορέσουμε να δούμε την περιοχή μας όπως την ονειρευόμαστε.


Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου στην πορεία μου αυτή στην Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους στον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, οι οποίοι και αποτελούν την ραχοκοκαλιά κάθε δήμου και φυσικά του δικού μας.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση