«Άντεξε» ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Παλιούρας

Ασφυκτικές πιέσεις δέχτηκε ο Αντιδήμαρχος κος Παλιούρας προκειμένου να συμμετέχει εκ νεου στο συνδυασμό του Δημάρχου αλλά όπως αποδείχθηκε ο έμπειρος αυτοδιοικητικός άντεξε ανταποδίδοντας ένα επιβλητικό ΟΧΙ.

Με τον τρόπο αυτό ο αντιδήμαρχος αποδοκίμασε την δημοτική αρχή για την πορεία της αλλά κυρίως για τις «μεταγραφές» από το στρατόπεδο του πρώην δημάρχου και την αλλαγή πλεύσης των τελευταίων μηνών στη διοίκηση του δήμου.

Αν σκεφτεί κανείς τις φήμες που κυκλοφορούν για τις ασφυκτικές πιέσεις από διαφορά κέντρα που ασκήθηκαν από τη δημοτική αρχή προκειμένου να ενταχθούν όσο το δυνατό περισσότερα άτομα στο συνδυασμό του δημάρχου, το ΟΧΙ του αντιδημάρχου που ειναι και ο μοναδικός ενεργός συμβουλος από την παράταξη που διαφοροποιείται δείχνει το μεγαλείο του ανδρός αλλά και το ακέραιο του χαρακτήρος.

Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν καλά τις μεθοδεύσεις της δημοτικής αρχής και μετά το ΟΧΙ του αντιδημάρχου της, σε λίγες εβδομάδες έρχεται το ΟΧΙ της πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος στέλνοντας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας πρακτικές που ανήκουν σε άλλη δεκαετία..

Αφήστε μια απάντηση