Ο Εργολάβος 108

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Όταν κάποιοι δεν αντέχουν την κριτική Νο2…

Τα προβλήματα που υπάρχουν στην Δημοτική Ενότητα Οινιαδών είναι πολλά και κατά καιρούς τα έχουμε αναδείξει… Όπως σας είχαμε πει και στον προηγούμενο εργολάβο «κάποιοι» δεν την αντέχουν την κρητική και από εδώ και στο εξής, εμείς θα μιλάμε με ΕΙΚΟΝΑ που είναι αδιάψευστος μάρτυς και ΌΧΙ με ΛΟΓΙΑ που τα παίρνει ο αέρας….

ΝΕΟΧΩΡΙ – ΚΑΤΟΧΗ

ΥΓ: Αν κάποιοι νομίζουν ότι παράγουν “έργο” κάνοντας live μεταδόσεις από ΛΑΪΚΈΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ή βάζοντας κάποιον “τρίτο” να τους φωτογραφίζει την ώρα που μαζεύουν κάποια απορρίμματα…. θα τους πούμε ΟΧΙ…. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ! είναι σενάριο “ελληνικής ταινίας” κακής ποιότητος

«8» θα είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

35 μέρες απέμειναν για τις δημοτικές εκλογές και όπως είχαμε προβλέψει «8» θα είναι οι συνδυασμοί που θα διεκδικούν την ψήφο των δημοτών του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Στην πρώτη θέση σε αριθμό υποψηφίων είναι ο νυν δήμαρχος Κώστας Λύρος με 216 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Στην δεύτερη θέση σε αριθμό υποψηφίων είναι ο πρώην δήμαρχος Νίκος Καραπάνος με 190 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Στην τρίτη θέση σε αριθμό υποψηφίων είναι ο Θανάσης Λύρος με 172 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Στην τέταρτη θέση σε αριθμό υποψηφίων είναι ο Σπύρος Διαμαντόπουλος με 144 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Στην πέμπτη θέση σε αριθμό υποψηφίων είναι ο Σπύρος Βασιλείου με 133 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Στην έκτη θέση σε αριθμό υποψηφίων είναι ο πρώην δήμαρχος Παναγιώτης Κατσούλης με 132 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους

Στην έβδομη θέση σε αριθμό υποψηφίων είναι η Βάνα Πατρινού με 111 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Στην όγδοη θέση σε αριθμό υποψηφίων είναι η Όλγα Δασκαλή με 110 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Βέβαια δεν μένουμε στους αριθμούς διότι υπάρχουν και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των υποψηφίων συμβούλων και εκεί υπερτερούν, ο νυν δήμαρχος Κώστας Λύρος και οι δύο Σπυράδες… Βασιλείου, Διαμαντόπουλος!

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1, Αιρετός που μάλλον ήταν πολύ “κακός” στην γεωγραφία «τον ρώτησαν που είναι Αλυκές Μεσολογγίου» και αυτός έδειχνε προς την Αστροβίτσα… Αιτωλικού!

2. Ποιός είναι ο επιχειρηματίας της πόλης που τυγχάνει να είναι “χρηματικός αιμοδότης” συνδυασμού που μετά το πέρας των εκλογών (ΣΙΓΟΥΡΑ) θα έχει χάσει τα μαλλιά της κεφαλής του;

Καλό σας βράδυ, ανανεώνουμε ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή…

Αφήστε μια απάντηση