Δολοφονία στον Πειραιά – Βαρύτατες κακουργηματικές διώξεις και στα 4 μέλη του πληρώματος – Γιατί κατηγορούνται

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για το πρωτοφανές και πρωτόγνωρο περιστατικό της δολοφονίας του Αντώνη Καρυώτη στο πλοίο Blue Horizon που αναχωρούσε από τον Πειραιά προχώρησε η Εισαγγελία Πειραιά μετά την προσαγωγή των υπευθύνων της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε βάρος των τεσσάρων κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά.

  • Σε βάρος του άνδρα του πληρώματος που έσπρωξε τον 36χρονο ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο.Παράλληλα, σε βάρος των δύο άλλων μελών του πληρώματος ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο ενώ ο καπετάνιος του πλοίου κατηγορείται για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες αδίκημα επίσης που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος. Πρόκειται για βαρύτατες κατηγορίες οι οποίες τιμωρούνται μέχρι και με ισόβια κάθειρξη.

Παράλληλα, διατάχθηκε και επείγουσα έρευνα από την Εισαγγελία για τις ευθύνες του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχε λιμενικός στο σημείο και τι έκανε όταν το πλοίο έφυγε αφήνοντας αβοήθητο στην τύχη του τον 36χρονο.

nassosblog.gr

Αφήστε μια απάντηση