Δεν πάει ΔΕΘ ο Μητσοτάκης, ακυρώθηκαν ομιλία και συνέντευξη

Την απόφαση, με αφορμή τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας, να αναβληθεί το ταξίδι του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο, ανακοινώνει εντός της ημέρας ο Παύλος Μαρινάκης.

Την απόφαση του Μαξίμου, με αφορμή τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας, να αναβληθεί το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο, ανακοινώνει εντός της ημέρας ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης, Παύλος Μαρινάκης.

Αντί της Θεσσαλονίκης, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές και δεν θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο το βράδυ του Σαββάτου, ούτε τη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου. Οι εκδηλώσεις αυτές θα μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που με μεγάλη καθυστέρηση την Παρασκευή θα επισκευθεί τον Έβρο που επλήγη από τις πυρκαγιές, που έκαιγαν επί 17 ημέρες, πηγαίνει στο συντονιστικό κέντρο για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και το Σαββατοκύριακο θα περιοδεύσει στις περιοχές που χτύπησε η κακοκαιρία Daniel.

efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση