Ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας απαντάει για τα 500.000 μετρητά: «Είναι προϊόν σκληρής δουλειάς»

Την δική του απάντηση δίνει ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Θανάσης Κούκουνας, σχετικά με την αποκάλυψη της τεράστιας περιουσίας που βρέθηκε στο πόθεν έσχες.

Το θέμα έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στην πόλη της Ναυπάκτου από το πρωί, όταν ο Ανδρέας Κοτσανάς δημοσιοποίησε το θέμα.

Δείτε την απάντηση:

«Τα εισοδήματά μου και η περιουσία μου είναι προϊόν σκληρής δουλειάς 35 ετών και λιτού βίου, δικού μου και της οικογένειάς μου.  Έχουν αποκτηθεί όλα απολύτως νόμιμα πριν από το 2011 και όλα είναι στο φως της δημοσιότητας. Έχουν αναρτηθεί τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ όλων των ετών από το 2011 έως και σήμερα, όπως έχουμε υποχρέωση και ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει ότι όλα αυτά τα χρόνια τα περιουσιακά μου στοιχεία είναι αμετάβλητα.

Το τελευταίο πρόσωπο που δικαιούται και ανέχομαι να με κρίνει είναι ο κ.Κοτσανάς, ο οποίος μετά τον αδιαφανή τρόπο διαχείρισης των αντισταθμιστικών για τις ανεμογεννήτριες και τις ανύπαρκτες απαντήσεις που μας έδωσε στο χθεσινό συμβούλιο, ας μας απαντήσει πως διαβιεί άνετα τα τελευταία πέντε χρόνια χωρίς εισοδήματα.

Όλα τα μέλη της παράταξής μας, που είναι υπόχρεα σε δήλωση πόθεν έσχες, το έχουμε πράξει στο ακέραιο.  

Καλό είναι, πριν μας κρίνει οποιοδήποτε στέλεχος της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», να έχει διασφαλίσει πρώτα ότι τα μέλη της δικής του παράταξης έχουν πράξει το ίδιο, όπως για παράδειγμα ο επικεφαλής Τάκης Λουκόπουλος και ο κ.Σιαμαντάς, οι οποίοι δεν έχουν αναρτήσει ποτέ τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ τους στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ναυπακτίας, όπως έχουν υποχρέωση.»

Αφήστε μια απάντηση