Συνάντηση Κώστα Λύρου με υποψήφιους της Δημοτικής Ενότητας Μεσολογγίου

Κώστας Λύρος: «Αυτή η νίκη θα είναι για το Μεσολόγγι και για το μέλλον μας»

Κλίμα νίκης και ενθουσιασμού στην νέα συνάντηση μεταξύ των υποψηφίων του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή» που πραγματοποιήθηκε χθες, 7 Σεπτεμβρίου 2023 στο Μεσολόγγι με σκοπό τη σύσφιξη σχέσεων και την κοινή στόχευση, με αφορμή την έναρξη της επίσημης προεκλογικής περιόδου για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

liros-ipopsifioi-mesologgi-2023_2.JPG

Παρόμοιες συναντήσεις προηγήθηκαν στις Δημοτικές Ενότητες Οινιαδών και Αιτωλικού.

Στη συνάντηση, ο Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού, Κώστας Λύρος καλωσόρισε τους υποψηφίους της Δ.Ε Μεσολογγίου, τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στον κοινό αγώνα της δημοτικής παράταξης, η οποία μ’ ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, τα τέσσερα χρόνια κατάφερε και βελτίωσε την καθημερινότητα των πολιτών, μπήκαν σε τροχιά ανάπτυξης μεγάλα και εμβληματικά έργα στο Μεσολόγγι αλλά κυρίως μπήκαν οι βάσεις ώστε τα επόμενα χρόνια ο Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου να βαδίζει σε σύγχρονους αναπτυξιακούς ρυθμούς.

liros-ipopsifioi-mesologgi-2023_3.JPG
liros-ipopsifioi-mesologgi-2023_4.JPG

Η συνάντηση, έδωσε την ευκαιρία επίσης για ανταλλαγή απόψεων, συζήτησης θεμάτων προεκλογικού ενδιαφέροντος και ολοκληρώθηκε στέλνοντας το μήνυμα, ότι ενωμένοι, με αξιοπρέπεια, αποφασιστικότητα και διαφάνεια, με θέσεις και προτάσεις θα δώσουν τον αγώνα της νίκης. Μια νίκη για το Μεσολόγγι, το μέλλον του, των γονιών και των παιδιών μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Αφήστε μια απάντηση