ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΠΑΛΑΜΑΪΚΗ ΣΧΟΛΗ

Ο Διευθυντής κ. Φώτης Σκληρός, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 1ου Λυκείου Μεσολογγίου – Παλαμαϊκή Σχολή θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνό, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, στον Δήμαρχο Ι. Π. Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο, στους γονείς και κηδεμόνες και σε όλες και όλους, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους στον Αγιασμό του 1ου Λυκείου – Παλαμαϊκή Σχολή. Η πρόσκληση έγινε ως μια πρώτη ευκαιρία για την υλοποίηση του στόχου μας: «άνοιγμα» του Σχολείου στην τοπική κοινωνία και συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας προς όφελος των μαθητών μας.


Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε τις θερμές ευχές μας σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους τους μαθητές, στις οικογένειές τους και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων για Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά!


Ιδιαιτέρως θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχές μας αλλά και την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή μας σε όλους όσους έχουν υποστεί τις καταστροφικές συνέπειες των ακραίων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν τις τελευταίες ημέρες την χώρα μας.

Ο Διευθυντής
Φώτης Σκληρός

Αφήστε μια απάντηση