Αποκάλυψη – Οι δολοφόνοι των 6 Τούρκων ήταν στο σπίτι των θυμάτων – Έφυγαν μαζί και τους έστησαν ενέδρα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το μακελειό στη Λούτσα, καθώς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πριν από την εκτέλεση των 6 οι δράστες ήταν μαζί με τα θύματα μέσα στο σπίτι που είχαν νοικιάσει οι τελευταίοι στην περιοχή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα οι εκτελεστές παρέσυραν τα 6 θύματα έξω από το σπίτι προκειμένου να τους εκτελέσουν. Μάλιστα, ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι ότι οι εκτελεστές έπεισαν τα θύματα πως θα τα βοηθήσουν να φύγουν από τη χώρα. Έτσι τους οδήγησαν εκτός σπιτιού και στην ενέδρα θανάτου που τους είχαν στήσει στη Λούτσα.

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τους εκτελεστές – Είχαν τουλάχιστον 4 όπλα
Αστυνομικές πηγές σημειώνουν πως κάμερες ασφαλείας κοντά στο σπίτι, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, έχουν καταγράψει τους εκτελεστές, αλλά και τα όπλα που χρησιμοποίησαν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον τέσσερα όπλα. Πλέον αναμένονται και τα αποτελέσματα από το DNA για να αποκτήσουν οι Αρχές ακόμα πιο ξεκάθαρη εικόνα

Ο ρόλος του Τούρκου που συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος»
Όσο περνούν οι ώρες ενισχύεται όλο και περισσότερο το σενάριο ο Τούρκος που συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγη ώρα μετά το μακελειό στη Λούτσα να έχει εμπλοκή στη μαζική εκτέλεση. Πληροφορίες, οι οποίες αναμένεται να επιβεβαιωθούν, αναφέρουν πως αυτός ήταν το πρόσωπο που έστησε την παγίδα στα 6 θύματα.

Τα θύματα είχαν και δωμάτιο σε ξενοδοχείο στο Παλαιό Φάληρο
Παράλληλα, από τις έρευνες προέκυψε πως τα 6 θύματα από το μακελειό στη Λούτσα, εκτός από το σπίτι που είχαν νοικιάσει, είχαν κλείσει και δωμάτιο σε ξενοδοχείο του Παλαιού Φαλήρου.

nassosblog.gr

Αφήστε μια απάντηση