Σκληρό Ροκ 26

Καλησπέρα αγαπητοί μας αναγνώστες σήμερα είναι μέρα για σκληρό ροκ! Καλή απόλαυση!

Καλός ο στρατός, ο στρατηγός όμως;

Μετράμε αντίστροφα για τις δημοτικές εκλογές πλέον και εκείνο που μπορούμε να παρατηρήσουμε είναι ότι στην τελική ευθεία έφτασαν αισίως 8 συνδυασμοί. Από αυτούς οι τέσσερις έχουν ουσιαστικές ελπίδες για δεύτερο γύρο και οι άλλοι απλά θα τρέξουν … για τον τερματισμό.

Εδώ λοιπόν τίθεται το ερώτημα για τα κριτήρια της ψήφου.

Διαλέγουμε μόνο τον επικεφαλής ή διαλέγουμε ομάδα; Μήπως και τα δύο;

Ας πάρουμε το παράδειγμα του τέως Δημάρχου, ο οποίος η αλήθεια είναι διαθέτει στον συνδυασμό του αξιόλογα στελέχη. Είτε παλαιά και δοκιμασμένα είτε νέα πολλά υποσχόμενα ειδικά από … Αιτωλικό μεριά!

Εκείνο όμως που λένε όλοι όσοι ασχολούνται με τις τοπικές εκλογές είναι ότι ο … στρατηγός δεν τραβάει! Ο κόσμος αντιδράει και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του καθώς του χρεώνουν ακατάσχετη υποσχεσιολογία, ανύπαρκτο ουσιαστικό έργο και κυρίως θέματα συμπεριφοράς απέναντι στους συνεργάτες του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι περισσότεροι έφυγαν τρέχοντας από κοντά του. Βέβαια στην συνέντευξή του και ο ίδιος τους είχε … στολίσει για τα καλά! Τι είχες Νίκο τι είχα πάντα…Ο Άρχοντας των Ευηνοχωριτών

Καλές οι μεταγραφές δήμαρχέ μου αλλά εδώ μιλάμε ανοίγεις πληγές. Χαμός έγινε τις προάλλες σε κεντρικό καφενείο του Ευηνοχωρίου καθώς αυτός που θεωρεί ότι λύνει και δένει στο Μποχώρι, ενημερώθηκε ότι χιλιοεξυπηρετημένη από τον ίδιο οικογένεια, όπως είπε, θα στηρίξει τη μεταγραφή αεροδρομίου, που ακούει στο όνομα Γιώργος. Σύμφωνα με αυτόπτες και αυτήκοους μάρτυρες δε, μονολογούσε ότι αυτές τις ψήφους όχι απλά τις θεωρούσε δεδομένους αλλά … μονοκούκι! Τι έχουμε να δούμε ακόμα προς τα κει!Γιατί τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια

Ιδιαίτερα καλή είναι για την οικονομία της πόλης μας η προεκλογική περίοδος. Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες τα ποσά που έπεσαν για να «κλείσουν» τα ψηφοδέλτια κυμαίνονται από 500 ευρώ έως και μερικές δεκάδες χιλιάδες. Αν σ αυτά τώρα προσθέσεις τα τραπεζώματα, τα κεράσματα, τις εξυπηρετήσεις και όλα τα άλλα και συνυπολογίσεις ότι μιλάμε για πάνω από 1.000 υποψηφίους η τελική σούμα θα βγάλει έναν τζίρο εκατομμυρίων ευρώ που πέφτουν μέσα στην πόλη. Έρχεται η … ανάπτυξη λοιπόν που θα βασίζεται στο τρίπτυχο Βαγιώνε, Αη Συμιός, Εκλογές. Να σημειώσουμε εδώ ότι δεν έχουμε υπολογίσει τα … ευπαθή 50ευρα αλλά και τις προς εξαργύρωση υποσχέσεις για προμήθειες του Δήμου, ενοικιάσεις κτιρίων από το Δήμο, έμμισθες θέσεις από το δήμο κτλ κτλ κτλ.

Κρίμα για την πόλη μας και πάλι κρίμα.Ο Φαρμάκης και το … πρώτο ψηφίο από το ποσοστό

Δεδομένη από «εχθρούς και φίλους» είναι η σαρωτική επικράτηση του Νεκτάριου Φαρμάκη στις επερχόμενες αυτοδιοίκητές εκλογές. Οι πλέον αισιόδοξοι μάλιστα αναφέρουν ότι μπορεί να δούμε και ποσοστό που να έχει το 6 μπροστά καθώς ειδικά στην Αιτωλοακαρνανία σαρώνει. Από κει και πέρα οι αντιπολιτευόμενοι ενδιαφέρονται αποκλειστικά για το ποιος θα είναι δεύτερος. Το ΠαΣοΚ ή ότι απέμεινε από το Σύριζα;

Ο εκλογομάγειρας

Η πρώτη θέση στο Νησί φαίνεται να την καταλαμβάνει ο Κώστας… Για την δεύτερη θέση γίνεται μάχη μεταξύ του Σπύρου (που έχει και την εντοπιότητα) και του Νίκου και απ’ότι φαίνεται θα την κερδίσει ο Νίκος που είναι και καλός εκλογομάγειρας.


ΥΓ: Κρατήστε το όνομα Βάνα Πατρινού

ΥΓ2: Ποιος θα είναι η αρνητική έκπληξη των εκλογών; Ο Σπύρος ο Β ή ο Θανάσης ο Α;

ΥΓ3: Οι κακές οι γλώσσες από τις Οινιάδες λένε: ότι δύσκολα θα εκλεγεί η κυρία με τις καμέλιες, όσο και βοήθεια να της δωθεί από το Λεσίνι… δε φτάνει!

ΥΓ4: Μας έπεσαν κομμάτι βαριές οι διακοπές αλλά … βρήκαμε το δρόμο. Ετοιμαστείτε να … Rockaroume!

Ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα…

Visited 6 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply