Ο Μεσολογγίτης Σπύρος Γεωργούσης χτυπήθηκε στο Πανθρακικός-Εθνικός – «Πήγα για μπάλα και έφαγα ξύλο» δηλώνει

Ο Σπύρος Γεωργούσης του Εθνικού χτυπήθηκε στον αγώνα Κυπέλλου στην Κομοτηνή αλλά μηνύθηκε για εξύβριση

Στον εισαγγελέα θα συνεχιστεί το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον Πανθρακικό και στον Εθνικό που διεκόπηκε την Τετάρτη στην Κομοτηνή λόγω συμπλοκών ανάμεσα σε παίκτες.Στα επεισόδια χτυπήθηκε και ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Σπύρος Γεωργούσης ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, ο Γεωργούσης υπέβαλε μήνυση σε βάρος του αξιωματούχου του Πανθρακικού Βασίλης Κοτζαμπάση (ήταν δηλωμένος ως τραυματιοφορέας), που φέρεται σύμφωνα με την επίσημη καταγγελία του Εθνικού Πειραιώς να τον γρονθοκόπησε.Ο 24χρονος που αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Παναιτωλικού.

Επίσης έχει αγωνιστεί στον Τηλυκράτη Λευκάδας, την ΑΕ Μεσολογγίου και την Επισκοπή.

Ωστόσο υποβλήθηκε μήνυση και σε βάρος του Γεωργούση από τον αμυντικό του Πανθρακικού Χρήστου Σαπνάρα, υποστηρίζοντας ότι πιο πριν ήταν ο παίκτης του Εθνικού που τον είχε χτυπήσει, με αποτέλεσμα την σύρραξη που ακολούθησε.Το αποτέλεσμα είναι να υπάρξουν σύμφωνα με πληροφορίες «διανυκτερεύσεις» στο αστυνομικό τμήμα. Οι εμπλεκόμενοι θα περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Ο Σπύρος Γεωργούσης μιλώντας στο Gazetta.gr σημείωσε: «Ήρθα στην Κομοτηνή για ποδόσφαιρο, για να παίξω μπάλα και για τίποτα άλλο! Τελικά είμαι αυτός που δέχτηκε χτυπήματα, ενώ πήγα να χωρίσω και να ηρεμήσω τα πνεύματα μετά το μαρκάρισμα που έγινε. Αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι κατηγορούμενος ότι εγώ χτύπησα ενώ χτυπήθηκα και τρέχω από νοσοκομεία σε κρατητήρια χωρίς να φταίω. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, δεν μπορώ άλλο».

Gazetta.gr

Αφήστε μια απάντηση