Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Η ΕΛ.ΑΣ. έστησε μπλόκο στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου για να αποτρέψει οπαδούς του τριφυλλιού

Μπλόκο στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου από την αστυνομία, ώστε να μην φτάσουν στο Αγρίνιο οπαδοί του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Από το πρωί του Σαββάτου η αστυνομία έστησε μπλόκο στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, ώστε να μην φτάσουν στο Αγρίνιο οπαδοί του Παναθηναϊκού για τον αποψινό αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πελοπόννησος”, ο λόγος είναι το περιστατικό οπαδικής βίας στις 7 Σεπτεμβρίου, όπου μάλιστα έγιναν και πέντε συλλήψεις.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του pelop.gr “τα τελευταία έκτροπα στο Αγρίνιο και το μαχαίρωμα οπαδού του Παναθηναϊκού, που συνοδεύτηκε από την προπηλάκιση 7 χούλιγκαν των γηπεδούχων, στάθηκαν αφορμή ώστε να χαρακτηρισθεί το παιγνίδι «υψηλού κινδύνου» και υπό το φόβο αντιποίνων εξεδόθη η απαγορευτική απόφαση της μαζικής, αλλά και της μεμονωμένης μετακίνησης φίλων του Παναθηναϊκού”.

Επιπλέον, το δημοσίευμα τονίζει πως “από το πρωί σήμερα έχουν στηθεί αστυνομικά μπλόκα στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, αλλά και σε όλους τους δρόμους οι οποίοι οδηγούν στο Αγρίνιο (Ιτέα-Ναύπακτος, Αρτα-Αμφιλοχία κ.ο.κ.). Στα ίδια περάσματα, επίσης, θα είναι παρατεταγμένες διμοιρίες ΜΑΤ.

Εξάλλου, δρακόντεια θα είναι τα μέτρα και πέριξ του γηπέδου του Παναιτωλικού και δεν θα επιτρέπεται να πλησιάσουν τις εισόδους όσοι δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων ή φέρουν κασκόλ και άλλα διακριτικά του Παναθηναϊκού”.

Αφήστε μια απάντηση