Ο Εργολάβος 109

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.


“Μάχη” σώμα με σώμα δίνουν «τέσσερις» για την δεύτερη Κυριακή…

Τρεις εβδομάδες απέμειναν για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και πλέον η μάχη των υποψηφίων δημάρχων αλλά και των δημοτικών συμβούλων για τον σταυρό κορυφώνεται…

Οι τέσσερις που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής είναι με αλφαβητική σειρά οι: Όλγα Δασκαλή, Σπύρος Διαμαντόπουλος, Παναγιώτης Κατσούλης και ο νυν δήμαρχος Κώστας Λύρος.

Τα πράγματα είναι τόσο ρευστά που μέχρι και τις τελευταίες ώρες πριν την κάλπη δύσκολα κάποιος θα μπορέσει να προβλέψει την τελική δυάδα που θα πάει στην β’ Κυριακή.

Σίγουρη νίκη του Φαρμάκη απο την πρώτη Κυριακή

Δεδομένη θεωρείται πλέον η νίκη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριου Φαρμάκη από την πρώτη Κυριακή!

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι το ποσοστό που θα λάβει ο συνδυασμός «ΜΠΡΟΣΤΑ για όλους» θα υπερβεί το 50% και το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην σειρά που θα λάβουν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Τα δύο φαβορί είναι οι νυν αντιπεριφερειάρχες, Θ. Μαυρομμάτης και Δ. Δημητρογιάννης οι οποίοι με το έργο που παρήγαγαν στο νομό μας έχουν τον πρώτο λόγο να λάβουν τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης των ψηφοφόρων.

Η αμέσως επόμενη τετράδα που διεκδικεί θέση στο περιφερειακό συμβούλιο είναι οι Κώστας Δαουτίδης, Φώτης Σκληρός, Γιάννης Συψας και η Νικολέτα Κιρκινέζου.

Αρνητική έκπληξη είναι μέχρι στιγμής ο Νίκος Κατσακιώρης, ο οποίος ήρθε με φορά από τα Ιωάννινα αλλά δεν περπατάει σε αρκετούς δήμους. πχ (Δήμος Μεσολογγίου, Δήμος Ναυπακτίας….)

Η Αντιδήμαρχος Οινιαδών γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται το γήπεδο Νεοχωρίου;

Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει στο γήπεδο Νεοχωρίου το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη.

Καθημερινά το επισκέπτονται ανήλικα παιδιά που πηγαίνουν να παίξουν και θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και την σωματική τους ακεραιότητα αφού στο χώρο υπάρχουν σκουριασμένα σίδερα, πεταμένα σκουπίδια τα οποία είναι εστία μικροβίων.

Επίσης στο γήπεδο δεν υπάρχει κανένα μέτρο προφύλαξης για τα παιδιά που το επισκέπτονται…

Κατά τ’ αλλά εσείς κα. Αντιδήμαρχε θεωρείται ότι ακόμη και σήμερα παράγεται “ΕΡΓΟ”…

Αινίγματα για δυνατούς λύτες


1, ΙΧ επιβατικό έχει κάνει το τελευταίο διάστημα αιρετός το «υπηρεσιακό αυτοκίνητο» του δήμου και πάει παντού συν γυναιξί και τέκνοις…

2. Όταν οδηγάμε κ. Αντιδήμαρχε δεν μιλάμε στο κινητό, γιατί ξέρεις μας αποσπάται και η προσοχή και μπορεί να προκαλέσουμε ‘ατύχημα’….

3. Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η απουσία του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Νίκου Κατσακιώρη από τα προγραμματισμένα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Νεκτάριου Φαρμάκη στο Αγρίνιο.

4. Ποιόν θα ψηφίσει πρώην υποψήφιος δήμαρχος…. Την σύζυγό ή Την Κόρη… που βρίσκεται σε διαφορετικό συνδυασμό;

5. Στην “μάχη” του Ευηνοχωριου η οποία θα είναι σκληρή φαίνεται να παίρνει κεφάλι ο έμπειρος αυτοδιοικητικός Γιώργος Καραπαπάς, σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται πλέον ο αντιδήμαρχος Νίκος Καραπάνος, ο οποίος φαίνεται να χάνει την πρωτιά στο χωριό του…Καλό σας βράδυ, ανανεώνουμε ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή…

Αφήστε μια απάντηση