Σκληρή απάντηση Πολάκη σε Αχτσιόγλου για «θολά νερά»: «Η αλαζονεία θα πληρωθεί διπλά την άλλη Κυριακή»

Σκληρή απάντηση στην υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Εφη Αχτσιόγλου μετά τις δηλώσεις της το βράδυ της Κυριακής, κατά τις οποίες άφησε αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη, έδωσε ο Παύλος Πολάκης.

Με ανάρτησή του στο facebook, o βουλευτής Χανίων ο οποίος έχει στηρίξει ανοιχτά τον νικητή του πρώτου γύρου, έγραψε μεταξύ άλλων: “Άλλοι τσαλαβουτούσανε στα θολά νερα της σιωπής ,της ηπιότητας-μετριοπάθειας-να μην τρομάξουμε τους κεντρώους και τελικά της μη αντιπολίτευσης. Η αλαζονεία θα πληρωθεί διπλή την άλλη Κυριακη”.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

“Εμείς μόνα σε πεντακάθαρα Νερα κολυμπάμε ….και θα συνεχίσουμε και την άλλη Κυριακη!

Άλλοι τσαλαβουτούσανε στα θολά νερα της σιωπής ,της ηπιότητας-μετριοπάθειας-να μην τρομάξουμε τους κεντρώους και τελικά της μη αντιπολίτευσης !!

Υγ Δηλαδή μας είπε πως το 46-47% που ψήφισε Κασσελακη σήμερα δεν ξέρει από πολιτική και είναι θολό!!!

Η αλαζονεία θα πληρωθεί διπλή την άλλη Κυριακη.”

Αχτσιόγλου: “Η επόμενη Κυριακή θα καθορίσει αν τους αγώνες θα τους δώσουμε με πολιτικούς όρους ή όχι”

Η συμμετοχή στις σημερινές κάλπες ήταν “η καλύτερη απάντηση στους κήρυκες της ηττοπάθειας”, “σας καλώ τώρα να προσέλθετε στις κάλπες και την επόμενη Κυριακή”, τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου στις δηλώσεις της στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στην Κουμουνδούρου. Σημείωσε ότι “η επόμενη Κυριακή θα είναι καθοριστική. Θα καθορίσει αν τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας θα τους δώσουμε με πολιτικούς όρους ή όχι”.

Ειδικότερα, η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος δήλωσε ότι “σήμερα είναι μια μεγάλη βραδιά για την παράταξη μας, 146.000 πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την ενίσχυση της προοδευτικής παράταξης, για την ενδυνάμωση της Αριστεράς στη σύγχρονη εποχή, για ένα κόμμα που θα είναι ισχυρό, σύγχρονο, που θα μπορεί να μας οδηγήσει και πάλι στη νέα νικηφόρα μας πορεία”. Η κ. Αχτσιόγλου ευχαρίστησε όλες και όλους για τη συμμετοχή τους, τονίζοντας ότι “ήταν η καλύτερη απάντηση στους κήρυκες της ηττοπάθειας, είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι σε όσους επιτίθενται στις αξίες μας που διαχρονικά υπηρετούμε με πρωτεργάτη τον Αλέξη Τσίπρα”.

“Σας καλώ τώρα να προσέλθετε στις κάλπες και την επόμενη Κυριακή”, είπε, “η επόμενη Κυριακή θα είναι καθοριστική. Θα καθορίσει αν τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας θα τους δώσουμε με πολιτικούς όρους ή όχι”. “Και μιλώ”, πρόσθεσε, “για τους αγώνες στο πραγματικό πεδίο στη Βουλή και την κοινωνία. Αν θα τους δώσουμε με όρους σοβαρότητας, εμπειρίας και ευθύνης”. Τόνισε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων” και ότι “έχουμε ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό, να είμαστε ειλικρινείς για το τι θέλουμε και πώς θα το επιτύχουμε”. Σημείωσε ότι “αυτό που θέλουμε είναι να νικήσουμε το καθεστώς της Δεξιάς. Και θα το επιτύχουμε αν έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας, στην κοινή μας πορεία και στους αγώνες που δώσαμε μαζί”. “Μαζί λοιπόν για τους αγώνες που έρχονται και για τη ζωή που μας αξίζει”, είπε ολοκληρώνοντας τη δήλωσή της.

thetoc.gr

Αφήστε μια απάντηση