Ο Εργολάβος 110

Όταν βλέπεις (εχθρούς)… “φαντάσματα”

Με μεγάλη λύπη διαβάσαμε κάποια σχόλια συγγενικού προσώπου υποψήφιου δημάρχου που ήταν αρνητικά προς την στήλη μας.

Να θυμίσουμε στο φίλο μας ότι μέχρι πρότινος που Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ έγραφε κάποια θετικά σχόλια που λάμβανε από την κοινωνία, για τον υποψήφιο δήμαρχο, ήταν καλά!

Τώρα μετά από τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών δημοσκοπήσεων που δεν του αρέσουν…. στρέφεστε εναντίον της στήλης μας…

Εμείς τον αγαπητό φίλο θα τον ρωτήσουμε κάτι… και πιστεύουμε ότι το ξέρει!

Μπορείτε να μας να πείτε για την δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η DATA για τον Δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου;

Ποια ήταν τα αποτελέσματα;

Γιατί δεν τα έδωσε στη δημοσιότητα, αυτός που την έκανε;

Μεταξύ μας δεν νικιέται η αλήθεια!

Πριν δυο μέρες ο δήμαρχος πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Νεοχώρι. Η Αντιδήμαρχος Οινιαδών όπως πάντα μπροστά, μπροστά χαμογελαστή και σε όλες τις φωτογραφίες μέσα..

Μπορεί να μας απαντήσει η αντιδήμαρχος γιατί την επόμενη μέρα των εγκαινίων σχεδόν όλο το Νεοχώρι δημοσίευσε στα social media αυτές τις φωτογραφίες;

και αν μπει στο κόπο να μας απαντήσει…

Να μας πει: ποιες ήταν οι ενέργειες της ώστε να μην υπάρχει αυτή η κατάσταση στο Νεοχώρι;

Οι τρεις πουν έχουν ξεχωρίσει στο Δήμο Μεσολογγίου…

Μπήκαμε στην τελική ευθεία με της δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και πλέον αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση με τα «φαβορί» και τα «αουτσάιντερ» για το δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Σύμφωνα και με την ηλεκτρονική μας δημοσκόπηση τρεις είναι αυτοί που έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα και είναι οι εξής: ο νυν δήμαρχος Κώστας Λύρος, ο Σπύρος Διαμαντόπουλος και η Όλγα Δασκαλή.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι απ’ότι φαίνεται έχουν μείνει πίσω…

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1. Ποιος είναι ο υποψήφιος που θέλει να σώσει την πόλη και χρωστάει και στον “Άγιο Κερί”; Σκεφτείτε ότι ακόμα και το ρεύμα το “παίρνει” από τον ΠΑΝΩ όροφο!

2. Ποια υποψήφια έμεινε “μπουκάλα” που δεν μπόρεσε να βγάλει φωτογραφία με το Ευρωβουλευτή που επισκέφθηκε την πόλη μας;

3. Απ’ότι έχουμε πληροφορηθεί «τρεις» ήταν οι συγκεντρώσεις που είχαν προγραμματιστεί για την παρασκευή 6 Οκτωβρίου. Σήμερα μάθαμε ότι θα υπάρξει και «τέταρτη» και μάλιστα θα πραγματοποιηθεί πολύ κοντά σέ «μία» από τις άλλες «τρεις». Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γραφτούμε στο βιβλίο Guinness. Γιατί τέσσερις συγκεντρώσεις την ίδια ώρα, στην ίδια πόλη… δεν έχει ξανά γίνει!

ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα.

Visited 5 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση