Σκέψεις για ερχομό Κασσελάκη στο Αγρίνιο τις επόμενες ημέρες

Στον αστερισμό του Στέφανου Κασσελάκη κινείται πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ και ο νέος πρόεδρος του κόμματος ανέλαβε δράση από την πρώτη ημέρα.

Η κινητικότητα του αφορά στις αλλαγές προσώπων στο κόμμα αλλά και στη στήριξη υποψηφιοτήτων στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Χθες έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Ζαχαριάδη και σε αυτό το πλαίσιο υπάρχουν σκέψεις στο επιτελείο του να επισκεφθεί και το Αγρίνιο.

Ο Δημήτρης Τραπεζιώτης είναι ένας από τους υποψηφίους δημάρχους που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ- δια στόματος Τσίπρα μάλιστα- και ο νέος πρόεδρος του κόμματος θέλει να σταθεί στο πλευρό του.

Μια ημερομηνία που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτή της προσεχούς Παρασκευής. Είναι η ημέρα που στο Αγρίνιο θα γίνει εκδήλωση από τον υποψήφιο δήμαρχο Δ.Τραπεζιώτη αλλά και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου περιφερειάρχη (με τον ΣΥΡΙΖΑ) Κώστα Καρπέτα.

Λέγεται μάλιστα πως θα λάβει χώρα και συναυλία φιλανθρωπικού σκοπού (στήριξης των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας), άρα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για μια πρώτη παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην περιοχή.

agrinionews.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση