Σκληρό Ροκ 28

Καλησπέρα αγαπητοί μας αναγνώστες σήμερα είναι μέρα για σκληρό ροκ! Καλή απόλαυση!


Περνάει πρώτος στην στροφή!

Και ξαφνικά ο Σπύρος Διαμαντόπουλος φαίνεται να παίρνει κεφάλι όχι μόνο για το δεύτερο γύρο αλλά ακόμα και για τη δημαρχία.

Συγκεκριμένα κι ενώ στην αρχή τον ονομάζανε ως το απόλυτο αουτσάιντερ ξαφνικά γίνεται το μεγάλο φαβορί.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι πλέον εκείνοι που λένε φωναχτά αυτό που μέχρι προ λίγου ψιθύριζαν, ότι υπάρχει δηλαδή περίπτωση ο Διαμαντόπουλος να είναι πρώτος στο δεύτερο γύρο.

Απ’ ότι φαίνεται ούτε οι μεταγραφές του Κώστα έπιασαν τόπο ούτε οι διορισμοί ούτε οι αναθέσεις ούτε οι πληρωμές. Ο κόσμος θέλει αλλαγή στο δήμο Μεσολογγίου και την αλλαγή αυτή την βλέπεις το πρόσωπο του Σπύρου Διαμαντοπούλου.


Απλά ο Θανάσης και όχι ο καρεκλοκένταυρος!

Τους έχει τρελάνει όλους ο Θανάσης ο Μαυρομάτης καθώς από ότι φαίνεται… διακτινίζεται από τη μία άκρη της περιφέρειας, την άλλη στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και παντού.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το πρωί είναι στο Θερμό για να επιβλέψει κάποιο έργο, το μεσημέρι στον Αστακό και το βράδυ στην Αθήνα. Και μια που μιλάμε για Αθήνα είδαμε όλοι τι έγινε στη συγκέντρωση που έκανε για τους ετεροδημότες. Ο χαμός!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το πόσος αποτελεσματικός είναι ο Μαυρομάτης σε ότι προσπαθεί. Και πριν βιαστείτε να πείτε … «σιγά», πείτε μου πόσοι άλλοι υποψήφιοι καταφέρνουν να έχουνε κορυφαίο υπουργό, υφυπουργό διοικητές οργανισμών, βουλευτές και εκατοντάδες φίλους στην συγκέντρωση τους για σκεφτείτε το λίγο;

Επίσης σκεφτείτε πόσους φίλους έχει αυτός ο Μαυρομάτης που τρέχουν γι’αυτόν, φίλους αληθινούς! Έναν στρατό. Γιατί απλά αυτός είναι ο Θανάσης: ειλικρινής, ανιδιοτελής, εργατικός και πάνω απ όλα ανθρώπινος και προσιτός. Και οι φίλοι του αυτό το ξέρουν καλά και το εκτιμούν!Ψάχνουν αριστερό φλας

Ένα από τα περίεργα και δυσεξήγητα των φετινών δημοτικών εκλογών είναι το γεγονός ότι ενώ οι δεξιές παρατάξεις – τουλάχιστον οι τρεις – φαίνεται να πηγαίνουν καλά…. οι δύο αριστερές δεν καταφέρνουν να βρουν βηματισμό.

Έχουν αναλωθεί σε έναν πόλεμο χαρακωμάτων και προσπαθούν στην ουσία να πλήξουν ο ένας την άλλην αφήνοντας το περιθώριο στους ψηφοφόρους τους να την κάνουν γι άλλες πολιτείες!

Κρίμα πάντως γιατί αν αυτοί οι δύο κατέβαιναν ενωμένοι είχαν σοβαρές πιθανότητες να μπουν στο δεύτερο γύρο. Τώρα όμως μάλλον θα περιοριστούν στις τιμητικές Τετάρτη και Πέμπτη θέση.


Εκλογές με … το κυάλι

Σε γνωστό καφενείο στο κέντρο (όχι στου Μαλαβέτα) ιδιαίτερα έμπειρος στα αυτοδιοικητικά υποψήφιος ανέλυε την κατάσταση επικεντρώνοντας στον συνδυασμό του τέως δημάρχου.

Και ενώ οι παράκαθήμενοι. Μαζί του επικέντρωναν στο γεγονός του ότι σχεδόν όλοι οι προηγούμενοι συνεργάτες του τον εγκατέλειψαν εκείνος ονομαστικά ανέφερε τουλάχιστον 4 υποψήφιους του που απλά έβαλαν το όνομα τους χωρίς καν να βρίσκονται στον Δημο. Και κατέληξε λέγοντας : «πως θα κάνει εκλογές ο άλλος από την Χαλκίδα; Με το κυάλι ή με το καμάκι»; Μάλλον δεν έχει άδικο αλλά αυτό ισχύει και για άλλους συνδυασμούς ιδιαίτερα Του προοδευτικού χώρου.


Ο Φώτης Σκληρός είναι «μία από τις «τέσσερις» επιλογές των ψηφοφόρων…

Ο Φώτης Σκληρός διεκδικεί μία από τις θέσεις των περιφερειακών συμβούλων του νομού, με το συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «Μπροστά, για όλους». Ο Φώτης κερδίζει καθημερινά τις εντυπώσεις, πράγμα που γίνεται αντιληπτό και στην περιοχή μας.Υγ1: Αν όντως ο Θανάσης Λύρος ζήτησε πολεμικό μουσείο από τον Δένδια μπράβο του.


Υγ2: Τι θα στηρίξουν οι Πασοκογενείς «Μπαλαμπανικοι»; Το κίνημα ή την οικογένεια;


Υγ3: Φαίνεται να επανακάμπτει η Κυρία των Οινιάδων κάνοντας αγώνα πόρτα πόρτα. Θα προλάβει ή … θα φάει πόρτα;

Ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα…

Visited 9 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση