Κώστας Λύρος: Συνάντηση εργασίας της ολομέλειας του συνδυασμού για οριοθέτηση των στόχων της προεκλογικής περιόδου

Ενώπιον των στελεχών της «Δημιουργικής Ανατροπής» μίλησε χτες το βράδυ ο δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού Κώστας Λύρος.


Σε μια συνάντηση που ήταν διάχυτη η αισιοδοξία από τα μηνύματα που στέλνει η τοπική κοινωνία οριοθετήθηκαν οι στόχοι των επόμενων ημερών και δόθηκαν κατευθύνσεις για την πολιτική που ακολουθείται. Απόφαση όλων είναι να μην επιτραπεί ο υποβιβασμός της πολιτικής αντιπαράθεσης που επιχειρούν μερικοί και να δοθεί η μάχη των επιχειρημάτων και όχι των ανώνυμων επιθέσεων. 


«Ξεχωρίζουμε γιατί έχουμε ήθος και σοβαρότητα. Γιατί μας διέπει ο πολιτικός πολιτισμός. Δεν θα ξοδέψουμε το ηθικό μας πλεονέκτημα παλεύοντας στο βούρκο της ανωνυμίας. Είναι γνωστές οι πρακτικές μερικών. Αταλάντευτη απόφασή μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την κοινωνία, όχι για τις προσωπικές μας επιδιώξεις. Η κοινωνία βλέπει και κρίνει», τόνισε ο Κώστας Λύρος.


Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου ανέφερε ότι στόχος παραμένει η νίκη από την πρώτη Κυριακή, μια νίκη που θα απαλλάξει τον τόπο από την τοξικότητα, την χυδαιότητα και τα ιδιοτελή κίνητρα. Μια νίκη που θα είναι όφελος για τους δημότες ΚΑΙ ΜΟΝΟ ! 
Κλείνοντας  ευχαρίστησε όλους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τονίζοντας ότι μοναδικός στόχος είναι η σκληρή δουλειά και η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος.

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση