Μεσολόγγι: Αναζητούνται τα αίτια της τραγωδίας – Εξετάζεται η κρεατομηχανή από πραγματογνώμονα

Το Μεσολόγγι παραμένει ανάστατο από το δυστύχημα σε κρεοπωλείο που στοίχισε τη ζωή σε μια 50χρονη μητέρα δύο παιδιών. Η άτυχη γυναίκα διαμελίστηκε μπροστά στην κόρη της.

Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας στο Μεσολόγγι ήταν ανατριχιαστικός. Μέσα στο κρεοπωλείο που δούλευε. Μπροστά στην ανήλικη κόρη της που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από το σοκ που υπέστη. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε στην κρεατομηχανή και βρήκε μαρτυρικό θάνατο αβοήθητη. Η ανήλικη κόρη της βγήκε για βοήθεια αλλά ήταν αργά.

Στην προσπάθεια της να ρίξει φως στον τραγικό θάνατο της γυναίκας η αστυνομία πήρε το υλικό των καμερών προκειμένου να εξετάσει τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ το κατάστημα σφραγίστηκε για να εξεταστεί η κρεατομηχανή και από πραγματογνώμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν επρόκειτο για μια μηχανή του κιμά που βλέπουμε συνήθως στα κρεοπωλεία αλλά για μια μεγάλη κρεατομηχανή, με μεγάλο στόμιο για την επεξεργασία του κρέατος, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του καταστήματος.

Κάποιες πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι εκεί που η γυναίκα ήταν σκυμμένη και καθάριζε την μηχανή, ενδεχομένως πατήθηκε κάποιο κουμπί και τέθηκε σε λειτουργία με αποτέλεσμα να της αρπάξει τα μαλλιά.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση