Ν. Φαρμάκης από το Αγρίνιο: «Στην Αιτωλοακαρνανία δώσαμε μεγάλες μάχες και τις κερδίσαμε» (video)

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην ομιλία του Νεκτάριου Φαρμάκη το βράδυ της Τετάρτης στον πεζόδρομο της Βότση, στο Αγρίνιο.

Ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Νεκτάριος Φαρμάκης το πρωί περιόδευσε στο κέντρο της πόλης όπου συνομίλησε με πολίτες.

Δείτε την ομιλία του Ν. Φαρμάκη:

«Αποτυπώνεται παντού στην Αιτωλοακαρνανία ότι δώσαμε μάχες και τις κερδίσαμε. Για έργα για τον τόπο μας. Έργα μικρά και μεγάλα. Έργα σημαντικά για τον τόπο μας. Η Αιτωλοακαρνανία είχε ανάγκη να δει την περιφέρεια να στέκεται δίπλα της. Ξέρουμε όμως καλά πως έχουμε πολλά να κάνουμε. Δεν είμαστε εδώ να πανηγυρίσουμε για να πούμε τι σωστοί που είμαστε και τι καλά τα κάναμε. Έχουμε μπροστά ανηφόρα και πρέπει να μπούμε σε αυτή με γκάζι», ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Φαρμάκης.

omilia farmaki (19)

Συνέχισε λέγοντας πως «Περιφέρεια δεν είναι μόνο άσφαλτος και τσιμέντο. Είναι ο υπερδιπλασιασμός των πόρων για τις αστικές αναπλάσεις. Κονδύλια που αλλάζουν την πόλη μας καθημερινά. Το δίκτυο φυσικού αερίου. Ακούγεται σαν ανέκδοτο. Κι όμως το αέριο το 2024 θα είναι στο Αγρίνιο, είναι πραγματικότητα και γίνεται από εμάς. Είναι τέλος οι 15.000 οικογένειες που στηρίζονται από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ. Λαμβάνουν σταθερή και σημαντική ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης. Έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο πλαίσιο στήριξης. Περιφέρεια είναι ανθρωπιά, βοήθεια».

Ν. Φαρμάκης: Δεν είμαι πλασιέ οραμάτων αλλά άνθρωπος της δουλειάς.

«Το έργο δεν έχει ιδιοκτήτη το καρπώνονται όλοι οι πολίτες. Η Αιτωλοακαρνανία ανακαλύπτει και πάλι την δυναμική της. Παντελώς στρεβλά είχε υποστεί την πολιτική εκείνων που δεν πίστεψαν τις δυνατότητές της. Περάσαμε δυο χρόνια μέσα σε ένα περιβάλλον όπου άλλοι υποχώρησαν», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης τονίζοντας πως «δεν είμαι πλασιέ οραμάτων αλλά άνθρωπος της δουλειάς».

«Βάλαμε πλάτη στο σύστημα υγείας»

Ο κ. Φαρμάκης τόνισε ότι κατά την περίοδο της πανδημίας η Περιφέρεια για πρώτη φορά έβαλε πλάτη για το Σύστημα Υγείας γεγονός το οποίος χαρακτήρισε «παράσημο για την αυτοδιοίκηση αυτό».

Ανέφερε συγκεκριμένα: «Αποφασίσαμε να στηρίξουμε το τοπικό και εθνικό σύστημα υγείας. Βάλαμε πλάτη με δικούς μας πόρους για να προσληφθεί προσωπικό την ώρα που το δημόσιο σύστημα υγείας κλυδωνίζονταν από την πανδημία. Είναι παράσημο για την αυτοδιοίκηση αυτό. Προσφέραμε χρήματα για να κρατηθούν επιχειρήσεις. Οποίος ψάχνει λοιπόν γιατί η Δυτική Ελλάδα έγινε πρωταθλήτρια στη μείωση ανεργίας έχει μια μόνο εξήγηση: Δουλειά και σχέδιο».

«Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά»

«Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Ιδρώσαμε τη φανέλα και κερδίσαμε πολλά. Είμαστε άνθρωποι αυτού του τόπου και αυτή είναι η κινητήριος δύναμη μας. Όταν αγαπάς μόνο την εξουσία τίποτα δεν θα βγει σε καλό. Με την ίδια αγάπη και ενότητα θελουμε να συνεχίσουμε την δουλειά. Η Αιτωλοακαρνανία της επόμενης πενταετίας πρέπει να είναι ένας τόπος ανάπτυξης», συμπλήρωσε ο κ. Φαρμάκης.

Δείτε φωτογραφίες:

omilia farmaki (2)
omilia farmaki (5)
omilia farmaki (6)
omilia farmaki (8)
omilia farmaki (10)
omilia farmaki (13)
omilia farmaki (2)
omilia farmaki (4)
omilia farmaki (6)
omilia farmaki (8)
omilia farmaki (9)
omilia farmaki (10)
omilia farmaki (12)
omilia farmaki (14)
omilia farmaki (16)
omilia farmaki (18)
omilia farmaki (19)
omilia farmaki (20)
farmakis (1)
farmakis (9)
farmakis (11)
farmakis (13)
farmakis (15)
Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση