Το Δασαρχείο Αμφιλοχίας επισκέφθηκε ο υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Φώτης Σκληρός

Η προστασία και η ασφάλεια δασικού οικοσυστήματος και του φυσικού μας περιβάλλοντος θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα στις αποφάσεις της πολιτείας τόσο σε επίπεδο πρόληψης και προστασίας όσο και ολοκληρωμένου σχεδιασμού, ιδιαιτέρως στην εποχή της κλιματικής αλλαγής που ζούμε με τα ακραία φαινόμενα και τις φυσικές καταστροφές.


Στο πλαίσιο των επισκέψεών μου σε Οργανισμούς και Υπηρεσίες της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, επισκέφθηκα την Δασική Υπηρεσία Αμφιλοχίας. Συναντήθηκα και συζήτησα με τον Δασάρχη κ. Θεοχαρόπουλο Δήμο καθώς επίσης και με το προσωπικό της υπηρεσίας.


Ενημερώθηκα για το σημαντικό έργο που επιτελείται, τα προβλήματα που υπάρχουν και τις δυνατότητες για την περεταίρω βελτίωση της συνεργασίας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αναγκαία για την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και για το καλό όλων!


«Μπροστά, για όλους!» με τον Νεκτάριο Φαρμάκη, ανεξάρτητα από τοπικιστικές, ιδεολογικές ή άλλες διαφορές. Εξάλλου, ο Περιφερειάρχης μας το δηλώνει ξεκάθαρα:

«..Το νέο όνομά μας είναι η υπόσχεση που δίνουμε: Μπροστά για Όλους! Δεν είναι ένα απλό σύνθημα, δεν είναι ένα απλό όνομα συνδυασμού. Είναι η υπόσχεση που σήμερα δίνουμε για την επόμενη μέρα και την επόμενη θητεία. Είναι η βούλησή μας να προχωρήσουμε μπροστά, δυναμικά αλλά και ενωτικά και σε συνεργασίες με όλους για όλους…».


Φώτης Σκληρός
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση