Απίστευτο: Υποψήφιος δήμαρχος “πούλησε” τον συνδυασμό του για να στηρίξει τον νυν

Kάτι πραγματικά πρωτόγνωρο συνέβη κατά την επικύρωση των συνδυασμών στον Δήμο Ωρωπού. Κάτι που δημιουργεί σοβαρές υπόνοιες για υπόγειες συναλλαγές που αποπνέουν οσμή… υπόνομου.

H παράταξη “Ενωτική Πορεία” του κ. Δημήτρη Βελτανιώτη αποκλείστηκε από τις εκλογές με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, κάτι που βέβαια έχει ξανασυμβεί στη χώρα μας. Στην συγκεκριμένη, όμως περίπτωση έγινε κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά. Παράταξη να αποκλείεται επειδή κατέθεσε τον  συνδυασμό πέντε μέρες μετά(!!!) τη λήξη της προθεσμίας.

Πριν γίνει γνωστή η απόφαση ο επικεφαλής κ. Βελτανιώτης προσπάθησε να καθησυχάσει τους υποψηφίους του αλλά και τους δημότες ότι ήταν απλά ένα τυπικό θέμα,  χωρίς βέβαια να τολμήσει να πει ότι με υπαιτιότητα του ο συνδυασμός κατατέθηκε 5 μέρες μετά, κάτι που έγινε επισήμως γνωστό στις 20 Σεπτεμβρίου μετά την απόφαση 302/23 του πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Προεκλογικό αγώνα υπέρ του νυν δημάρχου

Ασφαλείς πληροφορίες από τον Ωρωπό που δεν έχουν διαψευστεί από τον επικεφαλής της παράταξης λένε πως ακόμα και το παράβολο της συμμετοχής του για τις εκλογές το αγόρασε 10 λεπτά μετά τη λήξη της προθεσμίας.  Οι πέντε μέρες βέβαια δεν είναι τυχαίο γεγονός αφού μετά τις πέντε ημέρες θα ήταν αδύνατη η συμμετοχή των υποψήφιων του συνδυασμού σε άλλη παράταξη.

Όπως γίνεται αντιληπτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτό το περιστατικό, καθώς εδώ και μέρες ο κ. Βελτανιώτης, αφού απέκλεισε πολλά μεγαλοστελέχη του από τη διαδικασία των εκλογών  μη επιτρέποντας τους να μετακινηθούν σε άλλη παράταξη ο ίδιος, όπως λένε οι “κακές γλώσσες”, κάνει προεκλογικό αγώνα υπέρ του νυν Δημάρχου φουντώνοντας ακόμη περισσότερο τις φήμες, αλλά και την οργή των υποψηφίων του ότι  αυτό το πρωτοφανές συμβάν μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Μάλιστα, ο ίδιος ο κ. Βελτανιώτης, δεν φρόντισε να κρατήσει ούτε τα προχήματα, καθώς έδωσε το παρών στην ομιλία του νυν δημάρχου Ωρωπού, κ. Γιασημάκη, στο Καπανδρίτι (τόπος καταγωγής του κ. Βελτανιώτη) με, τον οποίο είχε και εγκάρδιο εναγκαλισμό, παρουσία του γιου του, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτο, τοπικού Μέσου:

Παρακάτω η απόφαση του πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, της οποίας το σκεπτικό της απόρριψης λέει πολλά…

aftodioikisi.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση