Ο Εργολάβος 111

ΕΠΟΧΕΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ

Πριν λίγες εβδομάδες συνεδρίασε η διακομματική επιτροπή για τις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν όλοι οι συνδυασμοί και αποφάσισαν να μην υπάρξει αφισορυπανη και να μην συμβεί αυτό που συνέβαινε στις ΕΠΟΧΕΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ που γέμιζαν οι κολώνες με αφίσες…. και οι τοίχοι βάφονταν με χρώματα και συνθήματα.

Άσχημη εντύπωση έχει προκαλέσει στο δήμο μας οι αφίσες της υποψήφιας δημάρχου Βανας Πατρινού αλλά και του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «μεσολόγγι ξανά μπροστά» Δημήτρη Μήλα ορμώμενος από το Αγγελόκαστρο, ο οποίος έχει γεμίσει με αφίσες όλο το δήμο…. δίχως να γνωρίζουμε την Δευτέρα μετά τις εκλογές ποιος θα τις κατεβάσει…

Μήπως ο ίδιος;


Φαβορί Λύρος – Διαμαντόπουλος για τον δεύτερο γύρο στο δήμο Μεσολογγίου

Δύο μέρες (περίπου) πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις δημοτικές εκλογές του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και σύμφωνα με τον παλμό που υπάρχει στην κοινωνία δύο είναι τα φαβορί για την δεύτερο γύρο.

Ο νυν δήμαρχος Κώστας Λύρος και ο Σπύρος Διαμαντόπουλος, οι οποίοι έχουν ερείσματα σε όλες τις κοινότητες του Δήμου αλλά και μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου.

Αυτοί οι δύο υποψήφιοι έχουν παρουσιάσει ισχυρά προγράμματα και έχουν κερδίσει την υποστήριξη του μεγαλύτερου μέρους των ψηφοφόρων.


Τα φαβορί του Ν. Φαρμάκη

Την 1η θέση σε σταυρούς προτίμησης στο ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη φαίνεται ότι θα καταλάβει ο Θ. Μαυρομμάτης και από κοντά έρχεται ο Λ. Δημητρογιάννης.

Όσο αναφορά τους Κ. Δαουτίδη και Φ. Σκληρό φαίνεται ότι έχουν δυναμική και θα πλασαριστούν στις εκλογικές θέσεις…

Visited 8 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση