Πρωτοφανής η δύναμη Μαυρομμάτη στο Μεσολόγγι

Τέλειωσαν οι εκλογές και το πρώτο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ο καθένας έλαβε ανάλογα με τα όσα έπραξε. Δούλεψες και παρήγαγες έργο; Θα ψηφιστείς από τον κόσμο. Δεν δούλεψες; Δεν έχεις λαμβάνειν! Το απόλυτο παράδειγμα σε αυτό είναι η επιδόσεις του Θανάσης Μαυρομμάτη στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.


Συνολικά από τις περίπου 27000 ψήφους που έλαβε σε όλη την Αιτωλοακαρνανία οι 6555 είναι από τους Δημότες Μεσολογγίου σε μια επίδοση τουλάχιστον εντυπωσιακή. .


Συγκεκριμένα όπως μπορεί να δει κάποιος στον ακόλουθο πίνακα τα νούμερα το Μαυρομμάτη στο Μεσολόγγι δείχνουν το ότι ο κόσμος εκτίμησε και με το παραπάνω το έργο που προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στο Αιτωλικό που η Περιφέρεια παρουσίασε πρωτοφανές έργο σάρωσε ο Φαρμάκης και ο Μαυρομμάτης. Το ίδιο ισχύει και για το Μεσολόγγι, την Κατοχή αλλά ακόμα και σε μικρά εκλογικά τμήματα όπως τα Μούσουρα, τα Ελληνικά κ.α..

ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

ΑΙΤΩΛΙΚΟ
1.149

ΑΓΙΟΣ ΗΛΙΑΣ
79

ΣΤΑΜΝΑ
256

ΦΡΑΓΚΟΥΛΕΙΚΑ
20

ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΙ
204

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
162

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΙ
42

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ
188

ΑΝΩ ΚΟΥΔΟΥΝΙ
48

ΕΛΛΗΝΙΚΑ
116

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ
379

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
1.946

ΜΟΥΣΟΥΡΑ
84

ΡΕΤΣΙΝΑ
104

ΓΟΥΡΙΑ
248

ΚΑΤΟΧΗ
585

ΛΕΣΙΝΙ
133

ΜΑΣΤΡΟΥ
162

ΝΕΟΧΩΡΙ
437

ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ
213

ΣΥΝΟΛΟ
6.555

Να σημειώσουμε εδώ βέβαια ότι σε Χρυσοβέργι και Σταμνά η επίδοση του λόγω εντοπιότητας έχει σπάσει τα κοντέρ αλλά όλοι οι κάτοικοι του Δήμου από το Ευηνοχώρι μέχρι το Λεσίνι ψήφισαν Μαυρομμάτη δαγκωτό σε μια επίδοση που δεν ξέρουμε αν θα την σπάσει ποτέ κανείς. Εκτός κι αν ο ίδιος ξεπεράσει τον εαυτό του στο μέλλον.


Εμείς να ευχηθούμε καλή θητεία και ακόμα περισσότερα έργα για τον τόπο μας. Έναν τόπο που απέδειξε ότι έχει κρίση και ξέρει να εκτιμάει εκείνον που εργάζεται για το κοινό καλό συνέχεια.

Visited 8 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση