Εικόνες απο την τεράστια χασισοφυτεία σε δύσβατη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας-άφαντοι οι καλλιεργητές…

Φυτεία χασίς ,με συνολικά 870 δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε σε δύσβατη δασική περιοχή της Ναυπακτίας. Κατασχέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,5 έως 3 μέτρα, τσουβάλια με κάνναβη, λάστιχα ποτίσματος, σκαπτικά εργαλεία κ.α..  Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τη ταυτοποίηση των καλλιεργητών της φυτείας.

Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκε σε δασική περιοχή της Ορεινής Ναυπακτίας, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Ο εντοπισμός της φυτείας έγινε μετά από αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων από αστυνομικούς του   Τμήματος Ευπαλίου Φωκίδας και η φυτεία τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση.

Πρωινές ώρες της περασμένης Πέμπτης (19/10) πραγματοποιήθηκε οργανωμένη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου, επιχειρησιακές ομάδες Β’ Ο.Π.Κ.Ε.,Β’ Ο.Ε.Π.Τ.Α.,ΔΙ.ΑΣ και του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας-Δελφών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 870 δενδρύλλια κάνναβης  ύψους από 1,5 έως και 3 μέτρα, δύο τσουβάλια με κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 6,255 κιλών, λάστιχα ποτίσματος και σκαπτικά εργαλεία, ατομικά είδη, είδη μαγειρικής, προσωπικά αντικείμενα και τρία ξύλινα κρεβάτια που βρέθηκαν εντός παλαιού πέτρινου καταλύματος.

Το παράνομο προσδοκώμενο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζαν οι δράστες, υπολογίζεται στo 1.100.000 ευρώ περίπου .

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τη ταυτοποίηση των καλλιεργητών της φυτείας.

Visited 4 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση