Ο Εργολάβος 112

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.


Γιατί διάλεξαν τον Διαμαντόπουλο από τον Λύρο

Οι δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη του 2023 πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Οι δημότες έκαναν την επιλογή τους και έδωσαν την εντολή στον Σπύρο Διαμαντόπουλο και στον συνδυασμό του που αποτελείται από νέους αλλά και έμπειρους αυτοδιοικητικούς με όραμα να πάνε τον δήμο μπροστά!

Ο απερχόμενος δήμαρχος Κώστας Λύρος αν και βρέθηκε στην 1η θέση την Ά Κυριακή λόγω της δυναμικής που είχε το ψηφοδέλτιο του, στη Β’ Κυριακή που οι δημότες κλήθηκαν να ψηφίσουν για δήμαρχο, κέρδισε το νέο και το άφθαρτο καταψηφίζοντας μια δημοτική αρχή των αναθέσεων, των ρουσφετολογικών προσλήψεων και των δημόσιων σχέσεων, παραδίδοντας τα κλειδιά του δήμου στον Σπύρο Διαμαντόπουλο και στην δημοτική του ομάδα για να γυρίσει επιτέλους σελίδα ο δήμος μας!

ΥΓ : Δικαίωση για την σελίδα μας διότι το είχαμε προβλέψει αρκετό καιρό πριν ότι το ζευγάρι της δεύτερης Κυριακής θα είναι Λύρος – Διαμαντόπουλος σε αντίθεση με ιστοσελίδα που είναι φίλα προσκείμενη στην δημοτική αρχή η οποία λοιδορούσε και την σελίδα μας αλλά και τον Σπύρο Διαμαντόπουλο.


Προεκλογικές ρουσφετολογικές προσλήψεις

Σε προεκλογικές ρουσφετολογικές προσλήψεις είχε προχωρήσει η διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης ώστε να στηθεί το ψηφοδέλτιο του απερχόμενου δημάρχου Κώστα Λύρου.

Μετά την ολοκλήρωση των δημοτικών εκλογών και την ανάδειξη του νέου δημάρχου η διαύγεια της Κοινωφελούς “πήρε φωτιά” .

Ξαφνικά είδαμε συμβάσεις προσλήψεων με “τίτλο κτήσης” να αναρτούνται σωρηδόν. Το ΚΔΑΠ Ευηνοχωρίου πρέπει να είναι το μοναδικό σε όλη την επικράτεια που λειτουργεί με προσωπικό όπου έχουν προσληφθεί με “τίτλο κτήσης”.

Να ρωτήσουμε τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς κ. Καρατσόλη

Χρειαζόταν να προσληφθούν τόσα άτομα με “τίτλους κτήσης” ή βασίλεψε το προεκλογικό ρουσφέτι;

Που θα βρεθούν τα χρήματα ώστε να πληρωθούν οι προσληφθέντες; Θα ζητήσετε νέα οικονομική ενίσχυση;

Απ’ότι μάθαμε δεν την δικαιουστέ και το γνωρίζετε καλά!


Την πέταξε εκτός δημοτικού συμβουλίου ο “μέντορας” της…

Εκτός δημοτικού συμβουλίου θα είναι από 1/01/2024 η πρώην αντιδήμαρχος Οινιαδών κα. Μέμη Γούργαρη μετά την απόφαση του απερχόμενου δημάρχου Κώστα Λύρου να καταλάβει την έδρα στην Δ. Ε. Οινιαδών.

Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνώριζαν πολύ καλά ότι ο κ. Λύρος δεν είχε την καλύτερη άποψη για την κα. Γούργαρη απλά την άφηνε στην θέση της διότι δεν είχε εναλλακτική λύση. Επίσης οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως αν ξανά κέρδιζε την δημαρχία ο Λύρος δεν θα της ανέθετε καμία θέση ευθύνης.

Βέβαια δεν είναι ηθικό ο επικεφαλής να αποφασίζει και να πηγαίνει κόντρα στην θέληση των δημοτών, οι οποίοι ανέδειξαν 1η δημοτική σύμβουλο στην Δ. Ε. Οινιαδών την κα. Γούργαρη.

Υπ. Βουλευτής δεν μπόρεσε να βγει ούτε δημοτικός σύμβουλος…

Πως να σηκώσει κεφάλι το Πα.Σο.Κ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και ιδιαίτερα στον δήμο Μεσολογγίου όταν υπ. Βουλευτής κατ’ επανάληψη αποφασίζει να είναι υπ. Δημοτική Σύμβουλος και στους 73 υποψηφίους του κεντρικού ψηφοδελτίου της παράταξης καταλαμβάνει την 65 θέση δείχνοντας πως η δυναμική της είναι μηδαμινή.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1, Γιαννάκη τα μαρούλια τα πήρες από την οδό Ναυπάκτου, δεν τα πήγες όμως εκεί που έπρεπε… ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΣ! Γι’αυτό δεν έπεσαν και τα φάκελα!!

2. Την Τετάρτη στο Νεοχώρι στην συγκέντρωση του Κώστα

Την Παρασκευή στο Μεσολόγγι… τα ίδια

και την Κυριακή στα επινίκια στο Σπύρο!

Ρε Γιαννάκη τριπλή παραλλαγή σε παίζουμε και σε χάνουμε… Με όλους είσαι;

3. Το καραφλό αγόρι κλαίει και οδύρεται με την επιλογή που έκανε την δεύτερη Κυριακή… Με τι μούτρα θα εμφανιστεί στο δημαρχείο τώρα;

Visited 17 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση