ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Μπήκαν οι βάσεις για συνεργασία της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας και με τον σύλλογο “Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ”

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνός το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου επισκέφθηκε το πολυχώρο πολιτισμού Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ στο Μεσολόγγι, όπου και έτυχε ευρείας ενημέρωσης για τις δράσεις της ομώνυμου συλλόγου.

Για την επίσκεψη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση τύπου από τον σύλλογο “Φίλοι της Μουσικής Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ”:

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Δ. Σολωμός», το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνό, ο οποίος τέλεσε Αγιασμό εν όψει της χειμερινής περιόδου και γνωρίστηκε με τα μέλη της Φιλαρμονικής μας.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του προς το μουσικό σώμα της Μπάντας, ο Σεβασμιότατος εξήρε το έργο του Συλλόγου «Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ», εκφράζοντας παράλληλα το γνήσιο ενδιαφέρον του για τα πολιτιστικά δρώμενα της Ιερής μας πόλης, αλλά και το όραμά του για τις εκδηλώσεις των 200 ετών από την ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου.

Στη συζήτηση που επακολούθησε με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, παρουσιάστηκαν κι αναπτύχθηκαν οι θέσεις της Ιεράς Μητροπόλεως και του Συλλόγου μας για τις εκδηλώσεις του 2026 αλλά και για την λιτανεία του πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνος.

Τέθηκαν πλέον, με τον καλύτερο τρόπο, οι βάσεις για μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας και του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής «Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ».”

messolonghinews.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση