«Δε μπορεί να γίνεται αυτό το πανηγύρι στον ΣΥΡΙΖΑ, όποιος κάνει διάσπαση θα βρεθεί σε κενό αέρος», λέει ο Κουρουμπλής

Υπέρ της απόφασης Κασσελάκη για λίστα στελεχών που θα εκπροσωπούν τον ΣΥΡΙΖΑ στα κανάλια τάχθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δηλώνοντας το πρωί της Παρασκευής ότι «δεν μπορεί να γίνται αυτό το πανηγύρι. Όποιος θέλει να συστρατευθεί είναι πολυτέλεια αυτού του είδυς οι συμπεριφορές. Όλοι χωράμε σε αυτό τον χώρο προτάσσοντας όχι το προσωπικό εγώ αλλά την κοινωνία».

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «υπερβολικά όσα είπαν στα τηλεοπτικά πάνελ» υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος όταν διεγράφη από το κόμμα δεν έδωσε δικαιώματα για σχόλια «γιατί τα ζητήματα τα συζητάμε στα πολιτικά οργανα».

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής για τις εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

«Δεν υπήρχαν επιχειρήματα για να ειπωθούν βαριές κουβέντες, αυτά πρέπει να τα συζητήσουμε στο συνέδριο» συμπλήρωσε μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

Σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή ο Στέφανος Κασσελάκης «από την πρώτη στιγμή έδειξε μια διαλακτική διάθεση και πρέπει να πω ότι είναι σπάνιο αυτο που έκανε όταν εξελέγη να καλέσει την Αχτσιόγλου και της έδωσε τη δυνατότητα να έχει τον δεύτερο ρόλο».

«Ο πρόεδρος έχει διάθεση να συμβάλει στην ενότητα» συνέχισε ο πρώην υπουργός προσθέτοντας «δεν νομίζω ότι τα χτυπήματα προς την Αχτσιόγλου ήρθαν από την πλευρά Κασσελάκη, έχει ήθος».

«Ο Κασσελάκης δεν είναι ανεπάγγελτος, δούλεψε στη ζωή του, ήρθε ένας άνθρωπος καταξιωμένος επαγγελματικά που είναι αποφασισμένος να δουλέψει στον χώρο αυτο με όλους μαζί. Είπε καταθέτω κάποιες προτάσεις όχι θέσφατα»

Δήλωσε, επίσης, κατά των διαγραφών προσθέτοντας ότι ρόλος των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ «είναι να δίνουν μάχη για τα προβλήματα της κοινωνίας».

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής εκτίμησε, τέλος, πώς «όχι δεν πάμε για διάσπαση. Όποιος επιχειρήσει κάτι τέτοιο θα βρεθεί σε “κενό αέρος”. Το ίδιο έπαθε ο Αρσένης, ο Στεφανόπουλος, ο Λαφαζάνης, ο Παπανδρέου η Ντόρα, η κοινωνία θέλει μεγάλα κόμματα, ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει μια κυβερνώσα αριστερά».

protothema.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση