Διαμαντόπουλος σε Καραπάνο: «Εκλέχθηκα δήμαρχος γιατί έμαθα να ακούω… σε αντίθεση με εσάς!»

Αγαπητέ φίλε Νίκο και απερχόμενε Αντιδήμαρχε, ο Σπύρος του 2019 και του 2014 θα σου απαντούσε στο προσβλητικό ( λκατά την εισαγωγή ) ύφος της ανάρτησης σου στο ίδιο ύφος γιατί μόνο σ αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνεις.

Αν σήμερα όμως είμαι νεοεκλεγείς Δήμαρχος και εσυ αντιπολίτευση είναι γιατί έμαθα να ακούω.

Η εντολή της πλειοψηφίας είναι να αλλάξω το Δήμο μας και να κοιτάξω μπροστά αφήνοντας πισω τις κουραστικές αντιπαραθέσεις. Αυτό θα κάνω.

Θα σας απαντήσω όμως για όλα. Θεσμικά και επίσημα.

Σας προτείνω να είστε φειδωλοί στις ανακοινώσεις σας.

Γιατί για παράδειγμα ο φίλος μας ο Παντελής προεκλογικά μου αφιέρωσε μια ανάρτηση ασκώντας κριτική για την πορεία μου ( σωστά Νίκο δεν είμαστε από παρθενογένεση, 17 χρόνια στα κοινά άμεσα ή έμμεσα το οποίο προφανώς εκτιμήθηκε ) αλλά μετεκλογικά το αφήγημα σας κατέρρευσε στην κοινωφελή. Για την οποια θα απολογηθείτε στους εργαζόμενους που πουλήσατε εκδούλευση υφαρπάζοντας το ΑΦΜ τους για το ψηφοδέλτιο σας. Αλλά και στη δικαιοσύνη.

Επιπρόσθετα για τα ταμειακά διαθέσιμα και το έργο σας, τα ίδια έλεγαν το 2019 ο τότε Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Έργων, απ ότι είδες στην πράξη αλλιώς ήταν τα πράγματα.. οι συνοδοιπόροι σας το 2023..

Τέλος, το πως θα ενεργήσετε τούδε και στο εξής δεν επαφίεται σε μένα αλλά στην κείμενη νομοθεσία.

Να είστε λοιπόν προσεκτικοί γιατί η παράβαση καθήκοντος που ανερυθρίαστα προειδοποιήσατε στα όρια της απειλής τους υπηρεσιακούς παράγοντες μπορεί να σας γυρίσει μπούμεραγκ..

Η αλαζονεία και η κακόγουστη έπαρση όπως είδατε τιμωρείται. Και οι εταιρίες στοιχήματος ηττώνται.

Γιατί ευτυχώς, η πλειοψηφία ακόμη αντέχει..

Visited 6 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση