Πάτρα: ΒΙΝΤΕΟ για την παρασκηνιακή συμφωνία με Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη πριν την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη

Μια από τις πρώτες αποκαλύψεις στην πρεμιέρα της εκπομπής της βραδινής εκπομπής Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, ήταν η δημοσιοποίηση βίντεο πριν από την συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών τους, στην Πάτρα, μετά τις αποκλειστικές αποκαλύψεις της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και του pelop.gr

Στο κλιπ παρουσιάζονται τα όσα συνεννοήθηκαν ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος με τους γονείς των άτυχων παιδιών από την Πάτρα. Μάλιστα, εκείνος ακούγεται να λέει στην Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη πως θα κυλήσει η διαδικασία και ότι κάποιες ερωτήσεις θα αφορούν στον Μάνο Δασκαλάκη και κάποιες άλλες την Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ κάποιες άλλες θα είναι κοινές. «Δεν κάνουμε διαχωρισμό, είστε οικογένεια» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά. Ωστόσο, η Ρούλα Πισπιριγκου, που κατηγορείται για δολοφονία, ζητούσε να απαντά κυρίως ο Μάνος Δασκαλάκης. Ιδίως στα ερωτήματα που αφορούσαν τις ημερομηνίες και τα νοσοκομεία που νοσηλεύτηκαν τα τρία άτυχα κοριτσάκια.

«Ήταν μια ιδαίτερη κατάσταση, με δυο ανθρώπους πολύ προβληματισμένους», είπε στη Ζήνα Κουτσελίνη, συμπληρώνοντας πως ο Μάνος Δασκαλάκης φαινόταν να έχει περισσότερο άγχος. «Δεν πιέσαμε κανέναν και δεν τάξαμε τίποτα» τόνισε ο Γιώργος Σόμπολος. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι ένας εκ των δύο γονιών στην πρώτη τους συνάντηση τον είχε ηχογραφήσει εν αγνοία του, μόνο και μόνο για να δει αν μπορεί να τον εμπιστευθεί.

pelop.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση