Πογιέτ για Εθνική: «Ο βοηθός μου δεν έχει πληρωθεί εδώ και 8 μήνες!»

Αιχμές από τον Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις τόνισε πως ο άμεσος συνεργάτης του, Μαουρίσιο Ταρίκο, αποχώρησε από την Εθνική γιατί είναι απλήρωτος οκτώ μήνες!

Σε μία τεράστια αποκάλυψη προχώρησε ο Γκουστάβο Πογιέτ! Ο Ουρουγουανός τεχνικός μιλώντας για τα ερχόμενα ματς της Ελλάδας με τη Γαλλία και τη Νέα Ζηλανδία (φιλικό) αναφέρθηκε και στον συνεργάτη του, Μαουρύσιο Ταρίκο, ο οποίος αποχώρησε από την Εθνική καθώς είχε να πληρωθεί οκτώ μήνες από την ΕΠΟ.

Εκείνο που τονίζεται πάντως από την πλευρά της Ομοσπονδίας είναι ότι ο Ταρίκο αρνείται όλο αυτό το διάστημα να βγάλει ελληνικό ΑΦΜ και γι’ αυτό τον λόγο δεν μπορεί να τον πληρώσει η ΕΠΟ, αφού όλο το υπόλοιπο σταφ έχει λάβει τα χρήματά του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ:

Για τις ερχόμενες αναμετρήσεις της Ελλάδας: «Έχω καλέσει 32 παίκτες και οι 31 είναι εδώ. Δεν θα έχουμε καιρό για τις προπονήσεις, οπότε πρέπει να τους δω. Δεν κοιτάμε τη Γαλλία, από το Σάββατο θα είμαστε εδώ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs του Μαρτίου».

Για τη Γαλλία: «Θα χρησιμοποιήσουμε το ματς με τη Γαλλία σαν τεστ, για το πώς μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες».

Για τις αλλαγές στα επόμενα ματς: «Με την Ολλανδία είδαμε πράγματα που θέλαμε, τα θέλουμε και με τη Γαλλία».

Για τα πολλά προπονητικά κέντρα που αλλάζει η ομάδα: «Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να αποκτήσουμε προπονητικό κέντρο. Αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορώ να κάνω. Η σχέση με τους φιλάθλους είναι σε πολύ καλό σημείο και θα πρέπει να παίξουμε δίχως αυτούς την Παρασκευή. Θέλαμε να έχουμε τον κόσμο, επειδή έχουμε κερδίσει την εκτίμησή του, αλλά θα είναι κεκλεισμών των θυρών το ματς με τη Νέα Ζηλανδία».

Για τον βοηθό του: «Ενημερώνω πως ο Μαουρίσιο Ταρίκο δεν είναι εδώ καθώς δεν έχει πληρωθεί από την Ομοσπονδία εδώ και οκτώ μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες. Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Έχει να κάνει με τον σεβασμό. Δυστυχώς δεν θα υπολογίζουμε τον Ταρίκο (σ.σ. ο βοηθός του) αυτη την εβδομαδα»

Visited 15 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση