Ποιος είναι ο «Αρχηγός» του Youtube που κακοποιεί ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση

Σοκ έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες οι αποκαλύψεις σχετικά με την δράση Youtuber αναφορικά με την κακοποίηση ΑμεΑ, τους οποίους βάζουν να πρωταγωνιστούν στα video τους, αποκομίζοντας υπέρογκα ποσά.

Η αρχή έγινε με την σύλληψη ενός 42χρονου από το Κερατσίνι, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της κακοποίησης δυο ΑμεΑ, τα οποία είχε σαν πρωταγωνιστές στα video του, βάζοντας να χτυπούν ο ένας τον άλλο χρεώνοντας μάλιστα τους χρήστες που ήθελαν να παρακολουθήσουν το αποτρόπαιο θέαμα.

Οι αποκαλύψεις όμως φαίνεται πως είναι απλά η αρχή στον μίτο που ξετυλίγεται με τη φρίκη που βιώνουν άτομα με νοητική υστέρηση στα χέρια επιτήδειων.

Οι Αρχές ήδη έχουν στο στόχαστρό τους πολύ γνωστό Youtuber, ο οποίος μάλιστα σχολίασε και στο κανάλι του τα όσα διαδραματίζονται!

Ποιος είναι ο «Αρχηγός»

Τον αποκαλούν ως «Αρχηγό». Ακόλουθοί του μικρά παιδιά και άτομα με νοητική υστέρηση τα οποία υποβάλλει σε φριχτά βασανιστήρια on line, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη από τους συνδρομητές του καναλιού.

Το συγκριμένο άτομο αναφέρει μάλιστα τους followers του ως «Army», δηλαδή «στρατό» ενώ στο παρελθόν μητέρα παιδιού είχε κάνει αναφορά για ξυλοδαρμό του παιδιού της.

Μάλιστα, μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες στα video του «Αρχηγού» έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών αλλά και σεξουαλική παρενόχληση.

«Όλα αυτά τα παιδιά από την αφάνεια και το περιθώριο γίνανε superstars, κυριολεκτικά superstars. Όταν κάποιοι είδαν ότι αυτά τα παιδιά που είναι εύκολα διαχειρίσιμα να τους επηρεάσεις γίνανε superstars, πήγανε από δίπλα να το παίξουνε φίλοι τους», ανέφερε σε πρόσφατο video του σχετικά με τα όσα απίστευτα διαδραματίζονται ενώ πόσταρε και βίντεο στο οποίο… καμαρώνει που τον παίρνουν τηλέφωνο τα κανάλια!

Φυσικά αδιάψευστος μάρτυρας της φρίκης των όσων διαδραματίζονται στο διαμέρισμά του είναι τα video που κυκλοφορούν σωρηδόν στο διαδίκτυο.

Είναι δε σοκαριστικός ο τρόπος με τον οποίο απευθύνεται και σε κοπέλες που βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο, είτε βρίζοντάς τες, είτε βάζοντας άλλα άτομα να «απλώσουν» χέρι πάνω τους.

Visited 99 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση