Βασιλική Σουλέ: Από το Αιτωλικό, υποψήφια στην Ελληνική Κοινότητα της Μάλτας

Η Βασιλική Σουλέ γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Αιτωλικό Μεσολογγίου. Πρόκειται για ένα δραστήριο μέλος της Ελληνικής Κοινότητας της Μάλτας και στις εκλογές που γίνονται στις 26 Νοεμβρίου, είναι υποψήφια

Σπούδασε στην Ιταλία στο Ιταλικό Πανεπιστήμιο Universita’ degli Studi di Bari Aldo Moro, της Σχολής Οικονομίας και Εμπορίου.

Είναι απόφοιτη του ΙΕΣΟΕΛ – Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών της Ελλάδος. Απόφοιτη του Μεταπτυχιακού τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών «Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική» με ειδίκευση στην «Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική».

Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος. Μιλάει Ιταλικά, Αγγλικά και Ελληνικά. Από τον Οκτώβριο του 2021 ζει και εργάζεται στην Μάλτα στην Εταιρεία SMS CORPORATE SERVICES LTD ως Λογίστρια τόσο της εταιρείας όσο και των πελατών της και ως βοηθός Γενικού Διευθυντή.

«Με την υποψηφιότητα μου στοχεύω ενεργά να βοηθήσω στην επέκταση, διεύρυνση και ενίσχυση της Ελληνικής Κοινότητας Μάλτας ώστε να γίνει αρωγός όλων των Ελλήνων που ζουν και εργάζονται στην Μάλτα αλλά και για την προάσπιση, ενίσχυση και προώθηση των ελληνικών συμφερόντων», αναφέρει στο μήνυμα της.

agriniopress.gr

Visited 241 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση