Κιβωτός του Κόσμου: Άτομο από το περιβάλλον του πατρός Αντώνιου ζήτησε να συναντήσει τους δύο ανήλικους που άλλαξαν καταθέσεις – Ηχητικό ντοκουμέντο

Ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο εμφανίζει πρώην τρόφιμο της «Κιβωτού του Κόσμου» που ανήκει στο περιβάλλον του πατρός Αντωνίου να ζητάει να συναντήσει τα δύο παιδιά που φέρονται να πήραν πίσω τις καταγγελίες τους για ξυλοδαρμούς του σε δομές της ΜΚΟ, ήρθε στη δημοσιότητα. 

Ειδικότερα, ο πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού» ζητά να συναντήσει τον 16χρονο που ανέβασε βίντεο για να ζητήσει συγγνώμη από τον άλλοτε επικεφαλής της οργάνωσης και έναν συνομίληκό του, που όπως έγινε γνωστό την Κυριακή, πήρε και εκείνος πίσω τις καταγγελίες του. 

Ο διάλογος από τα ηχητικά ντοκουμέντα

Ο νεαρός που ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο του Mega ζητούσε από τρόφιμους στη δομή της «Κιβωτού» του Βόλου να μεσολαβήσουν για να κανονίσουν συνάντηση με τους δύο ανήλικους που είχαν κάνει τις καταγγελίες.

«Απλά Θ… οπωσδήποτε να πιάσεις τον Θ…, να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β…, έναν από τους δύο. Εγώ θα είμαι απ’ έξω, δεν θα μπω μέσα τώρα. Θα μου τον φέρεις, ξέρεις πού; Στη στάση και θα μου τον φέρεις. Εντάξει; Ξέρεις τι φορούσα εγώ, το ίδιο μπουφάν θα φοράω και αύριο. Μόνο εσύ το ξέρεις αυτό, έτσι; Κανείς άλλος. Και θέλω να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β… Εντάξει;».

«Τελικά σκέφτομαι να έρθω και αύριο σχολείο. Εε… για κάτι ακόμα για τον Β… να του μιλήσω λίγο του Β… να μου πει κάτι γιατί δεν μου το διευκρίνισε ακριβώς. Εε.. ναι οπότε, θα ξαναέρθω αύριο, δεν έχω φύγει ακόμα. Απλά, να μην το μάθει κάνεις άλλος, ξέρεις… Πες, ότι έχω φύγει ξέρω εγώ, ότι κατεβαίνω Αθήνα και στο ξαφνικό θα το κάνω αυτό με τον Β… αύριο εντάξει;».

«Ούτε εγώ θέλω να μιλήσω στο…, το ίδιο πες ότι έφυγα. Εντάξει; Θα με δει ξαφνικά. Απλά Θ… θέλω οπωσδήποτε να πιάσεις τον Θ…, να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β…, έναν από τους δύο».

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ Π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Visited 58 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση