Περιπλέκεται η υπόθεση της 45χρονης που έκανε έρανο – απάτη για το παιδί της: «Μας έχει χρεώσει 70.000» λέει ο πεθερός της

Οσο περνά ο καιρός, τόσο περισσότερο περιπλέκεται η υπόθεση της 45χρονης, η οποία με πλαστά έγγραφα, μάζευε δωρεές για το παιδί της, το οποίο, όπως ισχυριζόταν, έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου στο μάτι. Επώνυμοι και απλοί άνθρωποι έδιναν δωρεές για τον μικρό «Διονύση», όπως φώναζε η 45χρονη το παιδί της, αλλά, όπως αποκαλύφθηκε, ούτε «Διονύσης» υπάρχει, καθώς το παιδί της ονομάζεται «Χρήστος», αλλά ούτε άρρωστο παιδί έχει, καθώς ο Χρήστος είναι υγιέστατος.

Το κουβάρι της υπόθεσης προσπαθεί να ξετυλίξει η εκπομπή «Live News» με τον  Νίκο Ευαγγελάτο. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο παρουσιαστής, η 45χρονη ίσως έχει καταφέρει να μαζέψει έως και 75.000 ευρώ από δωρεές για το δήθεν άρρωστο παιδί της. Ανάμεσα στους δωρητές, ήταν και η διάσημη Δήμητρα Κατσαφάδου, ιδιοκτήτρια της εταιρείας «La Vie En Rose», η οποία έκανε δωρεά για να μεταφερθεί ο «μικρός Διονύσης» στη Γερμανία για θεραπεία.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Δεν λέω ψέματα για τον μικρό Διονύση

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως όλα τα έγγραφα που έχει στην κατοχή της είναι είτε πλαστά, είτε το ΑΜΚΑ δεν αντιστοιχεί στο όνομα του παιδιού που αναγράφεται, είτε δεν αναγράφεται σωστά το πρόβλημα υγείας, είτε τα στοιχεία των γιατρών που αναγράφονται δεν υπάρχουν ή πλαστογραφήθηκαν.

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της συνέχισε να ισχυρίζεται πως το παιδί της ονομάζεται «Διονύσης», ενώ ανέφερε πως το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί στο Ανόβερο της Γερμανίας για επέμβαση. Ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα, η ίδια παραμένει άφαντη.

Όσα είπε ο σύζυγός της και ο πεθερός της ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο πατέρας και ο παππούς του παιδιού αναφέρθηκαν στο αποτρόπαιο αυτό γεγονός, αλλά και στην κατάσταση υγείας του μικρού Χρήστου, όπως πραγματικά λέγεται το παιδί. Αρχικά, ο πρώην σύζυγος της 45χρονης και πατέρας του παιδιού ανέφερε:

«Δεν έχω καμία ανάμειξη εγώ. Δεν υπάρχει κάτι, το παιδί είναι μια χαρά. Είναι πλαστά όλα αυτά, έχω τρία χρόνια που περνάω μια ιστορία με πλαστά και τέτοια που ξεκίνησαν. Μου έχει δημιουργήσει κάποια προβλήματα οικονομικά. Ήταν όλα αφημένα στο έλεος του Θεού, εφορίες. Έχω τρία χρόνια που πληρώνω για να ξεχρεώσω αυτά που μου έχει κάνει εμένα, ζημιές στο δικό μου όνομα, στην οικογένειά μου. Το παιδάκι μου, όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία, ήταν 2 ετών. Έδωσα μια ευκαιρία στην οικογένεια, στα παιδιά μας, να μην διαλύσουμε το σπίτι μας. Έχω τρία χρόνια που πληρώνω. Κοίταξα να μη διαλύσω το σπίτι μου, έχω τρία χρόνια που υποφέρω, έχω τρία χρόνια που πληρώνω.

Δεν ήθελα να τα κάνω όλα, να τα διαλύσω, αλλά τώρα δεν παίρνει άλλο, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Εγώ δεν ήξερα κάτι. Με πήραν τηλέφωνο και με ξύπνησαν να δω τον Ευαγγελάτο γι’ αυτά που συμβαίνουν και έπεσα από τα σύννεφα, δηλαδή έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Στην αρχή, δεν το παραδεχόταν, μετά το παραδέχτηκε. Θα πάω σε δικηγόρο, εγώ τελείωσα μετά από αυτό.

Δεν ξέρω τι τα έχει κάνει, δεν ξέρω τι λεφτά έχει πάρει, δεν ξέρω τίποτα. Εγώ την πίστεψα για να την παντρευτώ, αλλά αυτά τα πράγματα με ξεπερνάνε».

Από πλευράς του, ο πεθερός της ανέφερε στην ίδια εκπομπή:

«Εγώ είμαι ο πεθερός της, μάλλον μέχρι τώρα είμαι ο πεθερός της, δεν είμαι πεθερός της, γιατί αυτά είναι…. Η ιστορία είναι ότι η γυναίκα είναι απατεώνας. Έχει κάνει πολλές απατεωνιές και μας έχει να τραβάμε κανάλι. Από εκεί και πέρα τι άλλο να σου πω και τι να μου πεις… εμείς θα πάμε αύριο στον δικηγόρο να κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα.

Πήγε την άλλη φορά να πάρει δάνειο από την κουνιάδα της, τελείωσε η δουλειά. Η γυναίκα αυτή πάει για απάτη. Τραβιόμαστε 10 χρόνια, τουλάχιστον 7 τραβιόμαστε… Είπαμε να της δώσουμε ευκαιρίες, να της δώσουμε εκείνο… Αυτή δεν παίρνει χαμπάρι. Δεν έχει τίποτα το παιδάκι, τώρα που μπήκε μέσα… Πρέπει να υπάρχει κύκλωμα μεγάλο, δεν ξέρω τι γίνεται. Παραμύθια παίζει».

Στην ερώτηση εάν ο ίδιος ήξερε για τον έρανο, ο πεθερός απαντά: «όχι παιδάκι μου, εμείς από τον Ευαγγελάτο το ακούσαμε την Παρασκευή και ψάχναμε να βρούμε τον δικηγόρο, αλλά είναι Σαββατοκύριακο. Εδώ έχουν πάθει πλάκα οι άνθρωποι… Το χωριό όλο έχει πάθει πλάκα, για όνομα της Παναγίας, τα παιδιά είναι καλά…

Πάνω απ’ όλα, μαγάρισε τα παιδιά της, τα έβγαλε άρρωστα. Δεν ξέρω τι γίνεται, έχουμε πάθει και εμείς πλάκα. Τζόγο παίζει; Δεν ξέρω τι κάνει, τι γίνεται. Ο γιος μου δουλεύει από το πρωί, 12 ώρες τη μέρα, νταλικέρης οδηγός, 12 ώρες την ημέρα για να μην λείψει στα παιδιά του τίποτα.

Εδώ λεφτά εμείς δεν έχουμε δει. Εμένα μου είχε αφήσει 12 χρόνια να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας, ασφάλειες. Εμείς έχουμε πελαγώσει οι άνθρωποι, καταλαβαίνετε; Εμείς δεν προλάβαμε… Ακόμη ο γιος μου δεν έχει ξεχρεώσει… Μας είχε χρεώσει γύρω στις 70.000 χρέη και τέτοια… Παραλίγο να βγούμε στον δρόμο, καταλαβαίνετε;».

Νονά παιδιού: «Μου έφαγε 73.000 ευρώ» ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Μέσω του δικηγόρου της, η νονά του μικρού Χρήστου μιλά για τη δική της εμπειρία δίπλα στη 45χρονη, η οποία κατάφερε να της αρπάξει έως και 73.000 ευρώ. Η νονά του παιδιού έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον της 45χρονης, ενώ ο δικηγόρος της αναφέρει πως «73.000 ευρώ, μέσα σε ένα μήνα και κάτι» κατάφερε να αρπάξει η 45χρονη.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η 45χρονη προσέγγισε τη νονά ως φίλη, και της συστήθηκε ως λογίστρια σε μεγάλη εταιρεία, προτείνοντάς της ένα δελεαστικό επενδυτικό πρόγραμμα, προσκομίζοντας πλαστά έγγραφα. «Είδε έγγραφο και πείστηκε και τις έδωσε 20.000 ευρώ», λέει ο δικηγόρος της, ενώ μέσα σε ένα μήνα, της έβαλε άλλες 53.000 ευρώ, ενώ, παράλληλα, συμφώνησε να της βαφτίσει το παιδί.

«Είναι τεράστια η οικονομική απώλεια, αλλά έχει πληγεί και συναισθηματικά», είπε ο δικηγόρος. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο «Live News», η 45χρονη είχε συλληφθεί στο παρελθόν, 2 φορές μάλιστα, για πλαστογραφία.

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Μου ανοίξατε τα μάτια» ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η ιδρύτρια της «La Vie En Rose» και γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση, Δήμητρα Κατσαφάδου, μίλησε στην εκπομπή «Live News», όπου ανέφερε πως και η ίδια παραλίγο να πέσει θύμα της απάτης της 45χρονης. «Για καλή μου τύχη, μου ζήτησε να της δώσω 40.000 ευρώ και ότι πρέπει να μαζέψει 155.000 ευρώ».

Η ίδια αναφέρει πως «η επικεφαλής του τηλεφωνικού κέντρου μίλησε με την 45χρονη, ήταν ένα από τα θέματα που τα είχαμε από τα πρώτα για αν πληρωθούν. Ευτυχώς, μας πήρε δημοσιογράφος την Κυριακή και δεν κάναμε κατάθεση. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, είναι αμαρτία να δίνουμε τέτοια ποσά σε απατεώνες, όπως φαίνεται. Ας τα πάρει κάποιος άνθρωπος που τα έχει ανάγκη. Σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια», συμπλήρωσε η κ. Κατσαφάδου.

NEWSBEAST

Visited 97 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση