«Δράκος» των Εξαρχείων: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τέταρτη επίθεση

Ακόμη μια γυναίκα, τέταρτη τον αριθμό, φέρεται να έπεσε θύμα του «δράκου» των Εξαρχείων, τον οποίο προσπαθούν να εντοπίσουν και να συλλάβουν οι Αρχές.

Την ίδια ώρα που οι αστυνομικοί «σαρώνουν» τα Εξάρχεια για να εντοπίσουν τον άνδρα που μέσα σε διάστημα λίγων ημερών έχει επιτεθεί σε τέσσερις γυναίκες, μεταξύ των οποίων και σε μια ανήλικη, οι κάτοικοι της περιοχής εξετάζουν το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν και οι ίδιοι περιπολίες.

Η πρώτη καταγγελία έγινε από ένα 13χρονο κορίτσι, το οποίο κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση έξω από γυμναστήριο το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Νεομβρίου. Την ακινητοποίησε και επιχείρησε να τη βιάσει.


Η δεύτερη καταγγελία έγινε από 29χρονη, η οποία το πρωί της 20ής Νοεμβρίου δέχθηκε επίθεση στη συμβολή της Νικηταρά με την Μπενάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είπε πως ο άνδρας την ακολουθούσε, ενώ εκείνη περπατούσε προς τη στάση του μετρό στην Ομόνοια και την έριξε στο έδαφος με σκοπό να τη βιάσει. Εκείνη έβαλε τις φωνές και μαζεύτηκαν περαστικοί και περίοικοι, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Όπως προκύπτει από την τρίτη καταγγελία, ο άγνωστος άνδρας, 10 λεπτά αργότερα, επιτέθηκε στο τρίτο θύμα του, μια 27χρονη που βρισκόταν στην οδό Ζωοδόχου Πηγής. Ο δράστης τής έκλεισε το στόμα και επιχείρησε να τη βιάσει. Η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, ξεκίνησε να καλεί σε βοήθεια και κατάφερε να του ξεφύγει. Έτσι, ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

«Δράκος» των Εξαρχείων: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τέταρτη επίθεση
Η εκπομπή «Live News» στο Mega έφερε στο φως της δημοσιότητας νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση εν λόγω άνδρα.

Όπως φαίνεται στο σχετικό υλικό, ο «δράκος» -που φορά την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν- βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και περιφέρεται. Λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα.

Στη συνέχεια επιτίθεται στη γυναίκα, η οποία αντιδρά και βάζει τις φωνές. Αυτό έκανε τον «δράκο» των Εξαρχείων -σε ακόμη μια περίπτωση- να τραπεί σε φυγή.

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

iefimerida.gr

Visited 56 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση