Η στιγμή που ο «δράκος» των Εξαρχείων επιτίθεται σε 29χρονη για να τη βιάσει – Βίντεο Ντοκουμέντο

Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει η ύπαρξη «δράκου» στα Εξάρχεια, όπως προκύπτει από τις καταγγελίες δύο γυναικών και ενός 13χρονου κοριτσιού που κατήγγειλαν ότι άγνωστος άνδρας αποπειράθηκε να τις βιάσει ενώ περπατούσαν στην περιοχή.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έχουν φθάσει τρεις καταγγελίες για έναν άνδρα μετρίου αναστήματος, ξανθού με γαλανά μάτια ο οποίος και στις τρεις περιπτώσεις επιτέθηκε στα θύματά του με σκοπό να τις βιάσει.

Και στις τρεις περιπτώσεις τα θύματα έβαλαν τις φωνές και, καθώς ο κόσμος άρχισε να βγαίνει στα μπαλκόνια και οι περαστικοί να στρέφουν το βλέμμα τους προς το σημείο της επίθεσης, ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Η επίθεση στην ανήλικη έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου και οι δύο άλλες επιθέσεις χθες το πρωί, με χρονική διαφορά 10 λεπτών η μία από την άλλη. Και στις τρεις περιπτώσεις σε γνωστούς δρόμους των Εξαρχείων.

Η Αστυνομία, έχοντας στα χέρια της τις περιγραφές των τριών θυμάτων, αλλά και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής, κάνει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ ανατρέχουν και στις φωτογραφίες σεσημασμένων για παρόμοια αδικήματα.

Η στιγμή που ο «δράκος» των Εξαρχείων επιτίθεται σε ένα από τα θύματά του
Το παρακάτω βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί ο «δράκος» των Εξαρχείων είναι από την πρώτη επίθεση χθες το πρωί που έκανε εις βάρος 29χρονης γυναίκας στην οδό Νικηταρά.

Στο βίντεο διακρίνεται ο δράστης να κυνηγά τη γυναίκα, τη ρίχνει κάτω, αλλά, καθώς γίνεται αντιληπτή η δράση του, τρέπεται σε φυγή, ενώ λίγες στιγμές αργότερα ένας περαστικός προστρέχει σε βοήθεια της 29χρονης.

Visited 50 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση