Πάτρα: «Μυστήριο» με έρανο για 4χρονο παιδάκι – Αστυνομία: Δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία

Μια περίεργη υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, με «πρωταγωνίστρια» πατρινή μητέρα, η οποία, επικαλούμενη σοβαρό πρόβλημα υγείας του 4χρονου γιου της, φέρεται πως έστησε έρανο απάτη, συγκεντρώνοντας χιλιάδες ευρώ.

Οπως ισχυρίζεται η 45χρονη, ο μικρός Διονύσης διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρο του ματιού του και έπρεπε να ταξιδέψει σε εξειδικευμένο κέντρο της Γερμανίας για εγχείρηση. Οι δωρεές για τη συγκέντρωση των χρημάτων για το ταξίδι «σωτηρίας» του ανήλικου διαδέχονταν η μια την άλλη από διάφορα μέρη της Ελλάδας και καταβάλλονταν σε τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα της μητέρας. Σύμφωνα με καταγγελίες, η γυναίκα έχει προσκομίσει πλαστά ιατρικά έγγραφα, ενώ δεν έχει παιδί που το λένε «Διονύση». Οπως αποκάλυψε το MEGA, η μητέρα έστειλε έγγραφο που, σύμφωνα με γιατρούς του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, είναι πλαστό.

Eξηγούν ότι ο ΑΜΚΑ δεν αντιστοιχεί στο όνομα του παιδιού που αναγράφεται, ότι το πρόβλημα υγείας δεν αποτυπώνεται στο έγγραφο με τη σωστή ιατρική ορολογία και πως μια σειρά από στοιχεία υπαλλήλων και σφραγίδες, είτε δεν υπάρχουν είτε πλαστογραφήθηκαν. Οσον αφορά τις καταγγελίες των πολιτών που αναφέρουν ότι πρόκειται για απάτη, η 45χρονη απαντά πως δεν ισχύει, ενώ η ίδια δεν γνωρίζει γιατί ο ΑΜΚΑ του παιδιού αντιστοιχεί σε άλλο άτομο.

Την ίδια ώρα, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο, που θέλουν τη μητέρα να έχει «παρελθόν» σε περιπτώσεις πλαστογραφίας και εξαπάτησης, «δαγκώνοντας» ακόμα και τον επί σειρά ετών εργοδότη της. Μεταξύ των ατόμων που συγκινήθηκαν από την περίπτωση του 4χρονου, ήταν και η επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου, που ετοιμαζόταν μετά από επαφή που είχε με τη μητέρα, όπως δήλωσε, να δώσει 40.000 ευρώ.

Πάντως, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην «Πελοπόννησο», η 45χρονη δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει την τοπική ΕΛΑΣ, καθώς δεν έχει υπάρξει επίσημη καταγγελία σε βάρος της.

Visited 31 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση