Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Πάτρα: Πως έκαψαν το βανάκι – Εντατικές έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Εντατικές είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για να ανακαλύψει ποιοι κρύβονται πίσω από την φωτιά που κατέστρεψε όχημα χθες τα ξημερώματα, στην περιοχή του κολυμβητηρίου Πεπανός, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αξιοποιούν στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους και θεωρείται πως σύντομα θα έχουν καταλήξει στους δράστες, ή τον δράστη.

Να σημειωθεί πως ο εμπρηστικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί κάτω από το βανάκι του επαγγελματία που δραστηριοποιείται στη λαϊκή αγορά, αποτελείτο από τρια γκαζάκια που είχαν δεθεί μεταξύ τους και με φυτίλι , ώστε να προλάβουν να απομακρυνθούν έκαψαν το όχημα. 

Ετικέτες:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.