Βριλήσσια: «Δεν έχει διαρρεύσει τίποτα» – Τι απαντά ο «ματάκιας» κομμωτής

Την πρώτη του τοποθέτηση για το υλικό που έχει καταγραφεί έδωσε ο «ματάκιας» κομμωτής από τα Βριλήσσια μέσω του δικηγόρου του. Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του κομμωτή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει διαρρεύσει τίποτα από το υλικό που είχε στο κινητό του ο κομμωτής. Ζητά συγγνώμη από τα θύματα».

Ο δικηγόρος του κομμωτή αναφέρει ακόμη ότι όλα θα κριθούν στα δικαστήρια και δεν δίνει απάντηση στο ερώτημα γιατί ο εν λόγω κομμωτής που συνελήφθη είχε τοποθετήθει κρυφές κάμερες στην τουαλέτα της επιχείρησής του στα Βριλήσσια.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του κομμωτή

Η αρρωστημένη δράση του αποκαλύφθηκε όταν μία υπάλληλος του κομμωτηρίου τον είδε τυχαία να βλέπει πλάνα από τις τουαλέτες του καταστήματος στο κινητό του τηλέφωνο.

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μπει στο σπίτι μου, τους έχω καλέσει στην βάφτιση της εγγονής μου. Ο άνθρωπος αυτός ήταν τελικά πάρα πολύ χειριστικός. Δεν είχαμε πάρει είδηση. Απλώς, τώρα έχουμε αρχίσει και συνδυάζουμε πράγματα που καταλήγουν σε αυτό που έγινε.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Τελειώνοντας το κούρεμα που έκανε, πάντα πήγαινε και καθόταν 10 λεπτά μέσα στην τουαλέτα. Πολλές φορές και εγώ τον είχα ρωτήσει και άλλες κοπέλες: “Τι κάνεις τόση ώρα μέσα στην τουαλέτα;” και μας έλεγε πως γράφει στίχους», ανέφερε αρχικά.

«Έκανε ανακαίνιση τα μπάνια γιατί ήταν παλιά από την προηγούμενη επιχείρηση, αλλά μόνο του, χωρίς ούτε έναν εργάτη. Έμπαινε κόσμος πάρα πολύς στις τουαλέτες. Μπορεί να είναι και εκατοντάδες.

Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου, ότι δεν μπόρεσα να καταλάβω έναν άνθρωπο που με χειρίστηκε τόσο, τριάμισι χρόνια μέσα στο κομμωτήριο. Γιατί τόσο μεγάλη καλοσύνη και τόσο ενδιαφέρον για το προσωπικό του και τόσο πια εμμονή μέσα στις τουαλέτες, να είναι κάθε 10 λεπτά.

Το μόνο που μας έλεγε όλη την ώρα: “Πίνετε πολύ νερό γιατί κάνει καλό στην υγεία”. Επειδή εγώ τον είδα κατάφατσα στο δικαστήριο, του κούνησα το κεφάλι και αυτός γύρισε και με κοίταξε. Ψυχρός, κατεβασμένο βέβαια το κεφάλι του περνώντας από μπροστά μας, αλλά εγώ του έδωσα να καταλάβει γι’ αυτό που μας έκανε. Είμαι σοκαρισμένη, θέλω να μπει μέσα και να μην ξαναβγεί αυτός ο άνθρωπος», αποκάλυψε η υπάλληλος στη συνέχεια.

NEWSBOMB.GR

Visited 11 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση